一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
兩年前都俾佢狂屌 屌到懷疑人生 考完又無咩嘢
自動波?
你有無當面屌返佢呢想問
沙駕邊個師傅?巴打可唔可以推介
x健 司徒x師傅
今晚練左半個鐘泊車唔識,問候我全家,再人身攻擊,再叫我含鳩,嬲到訓唔著
朱wai tak, 上堂遲到早退,又用學生時間去廁所。上堂一味只係識得屌。
沙駕馬sir係咪馬x強
李健 馮兆文
阿叔 死肥佬黎
你做錯,佢淨係識唉.唉.唉 佢係一個唔識做教車師傅既廢柴
千萬唔好找佢 由頭到尾連盲點都冇教我
加上佢語氣又差, 淨係識認叻 扮撚曬野 真係屌佢老母
李健 馮兆文
阿叔 死肥佬黎
你做錯,佢淨係識唉.唉.唉 佢係一個唔識做教車師傅既廢柴
千萬唔好找佢 由頭到尾連盲點都冇教我
加上佢語氣又差, 淨係識認叻 扮撚曬野 真係屌佢老母
屌多你一獲

電話係咪9172字頭
頂好後悔冇早d google先跟呢個撚屌學

請問係咪張星財?
唔知全名 淨係知電話9字頭 姓張
90264814?
是的
thx
A1 汪燕良 車牌3537 呃鐘上堂帶學生上高速行快線
(九龍塘去官塘)去唔啱比例嘅路同你練泊位調頭
上左廿幾堂 淨係最後個兩、三堂先帶你去考場 行得一兩次(都唔係行哂個考試圈)
過死車講兩句當自己教左 我自己上YouTube學
最後因為迦密村街轉灣壓左隔離線同埋返試場撞壆肥左
條友有心唔俾學生合格,專登咁遲先帶你去考場等你五熟啲路 再搵佢補鐘 佢話要一take pass 起碼要上佢40堂
成日上堂唔戴口罩、食野呢啲基本野 假設左你識揸車咁樣 唔教你野但你一錯就屌到你仆街
到你真心有問題問佢嗰陣佢又唔會答你 係咁講:你話呢 你話呢
仲有佢架老爺車個剎車皮都磨到無撚哂咁制都唔撚去換左去 直頭係剎車個陣已經有吱吱聲
大家睇路 撞到佢快啲換左好世界
羅x鵬Ken 車牌654
上堂問一句串返你至少一句,答完都唔知佢up乜9
唔屌人嘅但都唔覺得佢有教,臨尾個幾堂仲訓覺打電話咩都齊
Whatsapp深潛藍剔,追堂追到懷疑人生,面對面問佢上堂時間又話未firm到今晚覆,結果當然不了了之
但佢會前一晚12點幾whatsapp改上堂時間做第二朝上堂,甚至個朝先打俾你話想改一個鐘後上堂
上左幾堂知唔對路就搵左補鐘師傅,即刻有對比有傷害,補左幾堂鐘即刻揸得好左有信心左,連補鐘師傅都話我路試應該冇問題,反而係驚我泊車調頭練唔切
考試個日架車有個marking唔撚見左,考緊調頭我先發現粒嘢冇左,結果要憑感覺倒車好彩冇撞
我一開始冇check真d我都有責任但你老味俾成$2000租車費佢連架車都伏埋
個師傅係學車天使A pass駕駛學校介紹嘅,上左幾堂先知身邊有朋友搵呢間學校嘅師傅全部正仆街,約唔到時間又教得差,寧願俾貴d都唔好搵呢間垃圾學校
我都跟過佢學
正L樣黎
堂堂玩手機
哂時間
問佢野又唔黎
轉完師傅先學到野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞