一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
我同樓主同師傅
雖然佢屌到我仆街
但最尾都pass到 pass咗就感激多過嬲

利申2年前 唔知依家係咪仲咁屌得
鏗鏘 黃x華 咩都無教預我乜都識咁
睇片係睇路線認路架昨
依家的確係一街都係垃圾師傅 但係唔代表睇片就可以學得識
只可以話你跟個件係垃圾
唔好係度誤導學緊車以為睇片就乜都識哂 仲話重要過師傅 on99
鬧你想你好ja,屌你
LV7012 冼X剛
鬧人完全取決佢當時心情
心情吾好就爆哂粗亂鬧人
痴線到鬧埋你啲屋企人 咩老母生到你咁蠢之類
心情好時就自己坐喺位哼歌
搵後生師傅好過搵老師傅
至少後生果d知道屌人唔work
香港駕駛學院有個姓莫既又係好仆街,同樓主講果個既差唔多
就係呢條仆街莫師傅

整個list啦

學院/街

全名

電話號碼

好處

壞處

收費

有咩要加
係呀 條友仲要好撚多廢話
有次我忍唔住屌佢
其實我問你問題係求答案
你唔洗講咁多唔關事既野
佢話 哦咁好啦 你即將會同你d師兄一齊唔合格架啦
之後我話 咁係咪姐係你教得差
佢黑曬面
學車單對單呢家野好講人夾人,唔岩即刻轉唔洗諗咁多
正想講沙駕莫xx
教車迫人唔比人拉手掣過3格(4格都屌),關門大力小小就話
都算,真係啲要教既野例如幾時望鏡同轉波完全唔教
肥左第一次出返去李健學個鄭師傅正常好多即刻合格
李健個師傅仲話睇你唔似駕院出黎喎,駕院唔應該學到咁先岩
學車個陣無比師傅屌過,最多話一兩句,但好溫柔
個師傅有7成係女學生

利申 絲 學左10日 一日1.5hrs 一take pass
係呀屌!!!
佢話一野扯上黎係咪好型呀而家
之後斜波起步 我拉3格 之後架車溜後左 我話又話3格既
佢柒住話 拉多幾格啦 睇情況架嘛
我心諗 屌你老母咩
或者可能要用kamkam地黎形容 仲有就係佢架車好好揸
我都係佢教 跟住1TAKE左
之後我出番去搵師傅教
佢話 唔洗比面個手制架啦
盡情拉啦 我同佢講番駕院有條仆街咁教我
佢話信駕院真係入醫院架啦
元朗 陳根棠。極度hea教
其實我第一次考唔係衰自己on9都差啲合格(考完泊車合格太興奮出果個灣拎唔夠位後碌上左駁,但路試果時好順
但出去學先發現真係學渣車,如果第一次負碌合格左一定做左公路炸彈
牛師父,好多年前次次上堂都俾佢屌,有女望又叫人收慢
係呀無錯 我都覺得自己應該學多次
出去九龍搵師傅先係皇道
元朗 成大仼 阿伯黎 又唔稱得上係仆街 似係老左冇心教
第一堂就屌鳩我轉彎唔掂 但又唔撚解釋 第一次揸車撚識咩
又屌我唔推拉軚 你唔教撚知呀 悔悔氣氣咁
死車爬頭又唔撚講要留幾多位 結果就肥撚左

而家係元朗駕院 非智專 試左幾個師父個個都好有心教。講野有文有路 其中有個姓李既阿sir我覺得真係教得好好
咁有冇港島區師父係好架?
我果個剩師傅鬧到我仆街
但真係學到嘢
所以我都係唔講了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞