一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
李健『吳_全』!

我記住你,泊位都唔撚教,一尾串串貢

一路學一路串,又唔講點改

我由孖肥變乙部合格真係奇蹟
德安d師傅一向都麻麻
好彩早兩年走左去觀駕補考無到搵街師父補姐
有冇吳on9份
上面好多人讚佢個wor
唔肯定 但我岩岩scan返前面見佢同另外幾個
一有人講壞話就即刻有人護航
對我黎講幾好
即係成個教車界都知RF886吳致恆被前學生上網唱衰
一定笑到佢面黃
巴打不過如果你想搵補鐘可以tg我
https://t.me/daveisbusyy
唔識痛定思痛抵佢地收皮啦
希望新人唔好中伏囉
同埋祝佢全家平安 個仔愈大愈健康
牛師傅,即係法國佬個fb page
有好多佢既教車片睇,而加live緊
https://www.facebook.com/%E7%89%9B%E9%A0%AD%E8%A7%92%E5%A4%A7%E5%84%92%E4%BF%A0-%E7%89%9B%E5%B8%AB%E5%82%85-246219535800679/

等從來冇學個車既巴打可以feel下先
吳柄_成日遲到早退仲話返人轉頭,話我返學遲過到未 我話未就搬龍門,話師傅唔洗去廁所呀 ,你去廁所關我事,我俾足錢,你就呃鐘兼串串貢
呢個師傅真係好撚濕尻

有次我早咗到,咪打個電話比佢話到咗囉

點知佢屌返我轉頭,話我哂佢電話費

仲話:我夠鐘就會自然出現㗎啦!

屌,串到仆街
10次都唔知有冇5次夠鐘就會自然出現,每次遲5-12分鐘不等,有次遲半個鐘 ,每次早退5~10分鐘
屌,佢第一堂填表同收據

個半鐘時間,填咗我半個鐘

第二堂學完泊位、仲串我話坐我多一陣車就多一分折磨

泊位仲要係我自己自學

練緊個陣又話車速快泊唔到

泊到,入到位又話撞膊
第一堂填表同收據填好耐 ,之後約時間又好似練字咁慢 ,每次上完佢堂都down哂 ,最後一堂叫我考車之前學多堂,要貼錢買難受,我驚又成個人down哂,不了,好彩1take pass唔洗畀佢串
你就好,一take pass
呢個師傅不可一、不可再
pass咗未,知果未,同你講聲加油
路試未pass

遇到仆街師傅無計
上佢堂行車時都好大壓力,反而對住考牌官壓力仲細,我路試都係靠上網睇片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞