一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
記唔記得全名?
尊師重道 識唔撚識?
比錢就係老闆?比錢就大撚晒?
呢D叫學費炸,唔係服務費啊!
比錢就係老闆都講得出
叫Keith Yu
咁唔係同一個人了
駕駛學院有仇報,街車師傅冇仇報
我果個師傅都係咁 乜都鬧一餐 俾佢鬧到我好似一文不值咁 好似預左我乜都識咁 大佬呀我識洗鬼俾錢跟你學 洗鬼俾錢你鬧我啊 ,做錯左又吾識點解 淨係叫我認住到咩位就做乜,大佬啊咁我要知點解先得架,之後臨考前幾日我心知不妙,想轉師傅又黎唔切,所以我狂上網睇影片 狂睇,之後一take pass

睇影片真係好重要!分分鐘重要過師傅!
邊個師傅教都唔緊要, 最重要學識考到牌,
師傅話齋:路面情況隨時會變, 我係教識你渣車, 至於你之後點渣就睇你自己啦
左你老母
吾你老母
唔好話唔教返正字
咗 , 唔
學車易林師傅 肥系黎
屌你老味 頭2 節就廢up 唔開車既 坐係架車到曬時間 之後去到第3次學 (第5,6節)學果時仲唔放心比你扭軚 渣撚住你堂軚轉灣 去到第5 次學先第一次出去個試場行下 個人無耐性 死親火就燥底屌人話好傷架車 仲有好多問題 基本上你無玩開車 留意開既話就一定唔識答 每堂都問十幾條on99問題 唔關個試事 要你一路渣一路諗 最撚衰係教既野都錯 (無教停車就拉手制, 之後又教踩住break 鬆左手制 之後先搵摩擦點開車 屌你老味 後尾先知咁樣好易溜後 搞到我之後搵第2 個學又要重新學過同習慣 去到第5 堂終於頂唔撚順轉左第2 個 因為有下我停車唔識停 停左係架大死車後邊 ( 佢見撚住我咁做無出過聲) 其後又即刻屌鳩我 叫我落車比佢渣返去 嘩屌你老味 真係講起都燥 d學車師傅真係無撚王管就亂鳩咁教
想你好 作育英才咩依家,教車咋
唔好教壞人啦 睇片係睇得好仲洗學車既?
我個師傅係咁屌我老母
不過教得好好

利申街場一take
好撚有同感 真係正垃圾黎 試過上堂訓教無啦啦去禁錢乜柒都有 哂左成萬係佢身上 本身個人又無料又廢淨係識叫雞 成個人都不尻知所謂
你都on9 教車唔重要?你想一街都係炸彈?
睇片係睇操作上既野 路面情況都係靠經驗靠師傅教

當年個師傅完全無教過泊車要打燈 係學學下唔對路再上網睇先知佢漏左
唔問佢都唔講要打燈
JC7342 林x耀 上堂dup鐘
考試前一個星期都未教泊車
仲要經常約唔到佢上堂都唔講啦
考試前一個星期都約唔撚到堂
一係就自己上唔到搵第二個教又唔撚出聲
上到車先知 正仆街
Google一搵就搵到呢條仆街

大家咪撚中伏!!!
教係唔係必須鬧既
你屌兩下都算 有d係為屌而屌
大家斯文人 面皮薄d都正常 你下下屌足全堂 仲邊有信心揸?

我都係唔識先俾錢學姐 唔使當人狗咁屌既
將心比心姐
on撚鳩無限上綱,撚有話教車唔重要,想一街都係炸彈,現實係依家個教車制度垃圾,太把師傅hea教無心教,拖長個學車時間等收錢,撚係有心教好你,學藝不精就算pass左,出到黎咪又係炸彈
好撚多仆街

得閒開個網記低班撚樣,一search就search到
德x學校
RG20xx
陳x勝

講野1999 懶音重
呃鍾 每次都會中途去廁所 剩返15分鐘就要返去 但敊去5分鐘都得
時間成日要就佢 如果嗰日得我一個學生 會叫我轉去第二日有其他學生嘅時間
最後嗰堂先教轉線要擰頭
最尾當然肥撚咗

之後即刻轉師傅
唔呃鍾 有次甚至超咗鐘 未去過廁所
時間肯就我
教學清晰 每個位都講有咩注意
肯比我行禁區
問返佢識唔識條仆街 之後佢即刻笑
開全名都唔撚敢個啲就收檔啦
果條友開頭上高登R生意幾好態度,之後好多人中焦屌佢
條友個朵係高登已經好臭
係靠上網搵生意昨嘛
牛頭角XXX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞