一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
一次過收10堂
A1 莊x驊

世界級食屎教車狗
野又唔講 乜9都預你識晒
最叻係呃鐘
仲要係啱又屌 錯又屌
仲要只係識鬧
正仆街
卜乖!比個教車師傅屌到冇信心揸車
問佢條路應該點揸,你唔答!
問佢咁樣得唔得,你答"噢 肥佬左"!
我識點解仲要學,上左60幾堂‼️
課金又課金!兩次,足足兩次。
仲要我再學?
車牌Tc**5 遲到,又呃鐘,搵笨
害群之馬!!!!
我今日考忠義街 學咗8堂就1 take pass 好開心 多謝師傅
師兄,車牌係咪TX7028?
駕x堂 李x生 車牌TB7x0x
閪師傅黎 唔好跟佢
上堂係咁話你會肥,唔啱揸棍波,到考試嗰日學都仲係話你會肥,最後肥左返入架車仲要拎返個尾彩講都話左你會肥。
鬧人無重點,好似講經咁,最後都唔知佢鬧緊咩。
上堂又唔教野,唔會同你講架車有無偏左偏右,亦唔會同你講轉彎位置啱唔啱
把口臭,臨考同隔離架車個師傅講小心佢撞9你架車,上堂又成日話比你考到牌都係得幾日命
UG 835
同佢學咗幾堂已經覺得自己俾佢搞得就嚟有焦慮症
憨鳩教車佬以為自己係邊位
我出錢俾你堂堂屌鳩我?
你冇撚嘢下話?
成鳩日屌人
係又屌唔係又屌
跟咗新師傅先知學壞手勢
日鳩日鬧學生由住爆血管猝死
仆街含撚死啦啊莊師傅
我之前跟果個都係姓林 唔知係咪同一個 頭一節正係講 教搵磨擦點 但係踩實brake 好易流後/死火

咩師傅求介紹
仆你個街,下星期考
佢真係好hea 考試嗰日會帶你遊花園 講好畀你揸 之後又唔會比你揸
條廢老都唔知有沒教足㗎屌
考完
你估下
pass左
ya
條廢老收我兩堂錢但未夠鐘就九龍城放低我
如果我炒左一定打鳩佢
食水食到
第一堂就開始屌鳩人
好似預你識曬基本嘢
廢up又多
仲要琴日打我隻揸軑隻手
入返正題先,鏗鏘TY6010 王sir, 呃鐘,唔教野,看片,訓覺,唔答你問題,真係好撚扑街,搞到你學車好大壓力,比錢買難受,如果你報左佢,祝你好運!

感同身受 push!
仆街教車師傅! 林永耀 9484 7786 ,我考葵盛圍,佢拖我時間上左10幾堂都係圍住九龍塘添福道行,又唔教泊位掉頭,屌佢老味。又成日亂接其他區既學生,成日話夾唔到時間,屌,原來接得太多學生做唔黎,最後求其搵個垃圾師傅 崔包鉅9378 8696 黎教。屌你,最後好撚彩轉師傅。如果唔係俾佢玩撚死。
記撚住呢條仆街陷家剷,林永耀,千萬唔好撚搵佢,仆街黎
個仆街 林永耀 9484 7786 既網頁,小撚心
http://lcgtclub-hk.com/?page_no=2&lang=0&show_case=

俾佢玩鳩左成個月,屌你老母,永遠夾唔撚到上堂時間,咁我學條撚呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞