一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
伍楊講左未?
鏗鏘RH5183歐鎖清,70歲老人
會放你飛機,唔會呃鐘,準時但完全冇料教
上堂顧住食生果同聽收音機,唔會提同教你任何野
上佢堂根本係自學,最後要靠出面補鐘由零開始學
一上車同你講完架車d設備後就叫你開車
所有揸車考試技巧要求乜柒都唔講
咩摩擦點望鏡擰頭打燈點踩break轉波做法乜閪都係靠上網自學,佢乜都冇教過講過,做錯冇做佢都唔會出任何聲
好彩我上車前上網睇過下片至小知道理論上應該點做
上左佢幾堂已經頂唔順轉師傅
仲好記得最後一堂佢既所謂教斜路起步,窄路掉頭同泊位根本就係帶你去一個地方之後叫你睇其他人點做再自己黎
最後當然泊到閪哂,因為點樣睇位呀,輕印break吊極力子果d乜都冇講過
巴打出新post啦
呢個post冇乜人碌到咁低架喇
我驚開過新post要兩頭走 可能新post無人
我又唔想開post搶你credit
無咩credit唔credit喇 大家都係想其他人搵到個好師傅姐
白色車 ?
好似早幾日係葵盛見到
一人一個好/仆街師傅
https://lih.kg/814469

一人一個好/仆街師傅
https://lih.kg/814469

好似係呢個,你試吓打去問吓。都成3-4年前學
教得幾好。
名都唔記得,我淨記得條仆街
巴打狙擊左咁耐pass到未
你幫手去新post狙擊下
因為原本個個師傅
佢去我唔到我要去個個地方 唔方便
之後佢就介紹左以下呢個俾我 。。

呢個仆街 (吳建華)
不斷改時間(改d之前一早傾好話唔得既時間)
學既前一日打黎話果日唔得又要改
收左1800租車費就開始搵佢唔到
電話唔聽 whatsapp唔覆 日日話開會
(實情佢個老友(姐係介紹佢俾我個條友) 篤爆佢成日賭緊錢都唔聽電話唔覆機)
教車態度hea 玩電話聽收音機。
遲到早走基本。
希望運輸署會釘呢條仆街個牌
唔好出黎害人。大家認住呢個仆街師傅

咁巴打你而家點?淨係俾咗租車錢?
我個陣好似臨考前幾日先俾租車費
BTW隻八哥好cute
努力搵緊師傅中
Btw 我有養八哥 但呢隻唔係我養
我都好想養八哥

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P3ULTCnAeMVaZBseRkVgEQCKMRTTjUfzIxwtNeA69Hk

巴打可以去個整合包到搵下師傅
我個師傅李sir都好好人好有心教
加油呀
巴打都養啦,好得意嫁
好呀 我放條仆街上去先
好多時最後果個月先現形
認同
呢條撚樣收撚左學生$跟住hea 教
等學生之後再跟佢,正一仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞