一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
陳永順
屌佢老母孫X杰
條仆街玩手機多過教車
仲要用晒D時間屌人,有次屌足30分鐘,我轉左師傅再學,見到條仆街屌到個學生落車,佢自己揸返
又呃鐘,遲到早走
又成日話:你睇師傅我幾好,幾有心機教你,你要聽先得嫁
亨搶D商用車師傅幾好
個陣跟孫師傅學車,好多師傅話通常開車前要望左中右鏡盲點先好開車,點知條撚樣話依個方法係錯,佢話:淨係望左右盲點就得架啦!佢係你師傅定我係你師傅呀?
心諗:想我再炒多獲?冇咁易!

考車個陣佢以為我100%炒硬,當我pass咗我係報到室門口出黎對住條撚樣舉勝利手勢,佢就冇聲出

可能佢心諗:唔撚係掛
agger
非智專好好多
真係遇到d師父好撚好心
都遇到d hea到仆街
夠膽死我一路揸一路恰
到燈位chok一chok醒佢問佢行邊
揸到一半直頭叫我自已兜番學校佢自已繼續訓
之前係鏗鏘介紹跟過何活
上堂個陣佢乜都唔理淨係坐係度發呆
最撚好笑就係約佢學車地點
本身我住九龍 點知條粉腸仲好意思話係荃灣地鐵站等
我屌你老母你叫個住九龍既人去荃灣上車你冇撚野呀阿叔
最後約咗係旺角警署等
點知條仆街就遲咗成三個字
上到車乜都唔講就叫我揸去油塘
如果我冇錯處就唔駛去搵師傅執返啲細位再考過啦大佬
問佢野就好似食懞咗個腦咁
講野又陰聲細氣
最後上咗兩個鐘頂唔順打去鏗鏘轉師傅
轉咗孫X杰教我車

之後跟咗鏗鏘孫X杰學車pass咗 UL5_25
基本上次次都屌人老母
轉波個陣有碰撞車又會俾佢屌到反艇
同埋佢唔信我手車
成日話我:你手車係掂但係衰品德
每次都係油塘兜幾個圈
佢就唔俾我由油塘揸返去九龍塘
臨考之前佢睇死我會再炒
最後五個細tick pass咗
佢見我pass個陣o哂咀同唔撚係掛既感覺
走個陣仲好意思講嚴師出高徒
心諗:上堂俾你問候老母多過執啲細位
諗返轉頭個師傅係有啲仆街但都算幫到我執啲細位

利申:八月頭甩P
屌佢老母孫X杰
條仆街玩手機多過教車
仲要用晒D時間屌人,有次屌足30分鐘,我轉左師傅再學,見到條仆街屌到個學生落車,佢自己揸返
又呃鐘,遲到早走
個陣跟孫師傅學車,好多師傅話通常開車前要望左中右鏡盲點先好開車,點知條撚樣話依個方法係錯,佢話:淨係望左右盲點就得架啦!佢係你師傅定我係你師傅呀?

考車個陣佢以為我100%炒硬,當我pass咗我係報到室門口出黎對住條撚樣舉勝利手勢,佢就冇聲出[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

可能佢心諗:唔撚係掛[img]assets/faces/dog/scare.gif[/img]

我就係信左條仆街開車前望盲點,收左皮,認住呢條仆街
元駕非智專棍van今日一take pass

公道啲講句,大部份老師都好有heart教,特別係其中一個後生仔,好似叫胡銘俊。不過都有一個阿叔教得好hea,出街大部分時間都係玩電話,去到最後一刻先話我知轉左定轉右。
梁師傅 SM66_8
認真教 嚴但係唔會屌
未試過遲到早退
好就讚 唔好就會話你知有咩做錯 有咩後果
如果鍾意車既會有好多話題 好好傾
利申 大球場一Take
佢話跟住佢做就包合格
我上YouTube睇Leung Moon Wing啲片教識哂啲安全意識
臨考之前睇個位師傅啲片好過信條撚樣
正確係開車前望左鏡、左盲點、中鏡、右鏡、右盲點
做齊依五樣野包冇死
之前係鏗鏘介紹跟過何活
最後約咗係旺角警署等
講野又陰聲細氣
轉咗孫X杰教我車

基本上次次都屌人老母
同埋佢唔信我手車
每次都係油塘兜幾個圈
臨考之前佢睇死我會再炒

屌佢老母孫X杰
條仆街玩手機多過教車
又呃鐘,遲到早走

考車個陣佢以為我100%炒硬,當我pass咗我係報到室門口出黎對住條撚樣舉勝利手勢,佢就冇聲出[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

可能佢心諗:唔撚係掛[img]assets/faces/dog/scare.gif[/img]

佢話跟住佢做就包合格
我上YouTube睇Leung Moon Wing啲片教識哂啲安全意識
正確係開車前望左盲點、左鏡、中鏡、右鏡、右盲點
做齊依五樣野包冇死
我個個姓leung
Ching 想問下點搵佢
Wtsapp/FB search 67336698
去駕院悔終身
遇過兩個師傅好好禮貌

唔r鐘唔鬧人唔講粗口,最多都係串下

不過時間交帶方面真係唔係個個師傅都做得好
姓咩嫁?我都元駕學緊
下我果陣放部電話係前面開定錄音 我全程好禮貌

見條撚屌玩電話就大大聲你教緊車上FACEBOOK? 佢話上咪上
跟住問佢野唔撚答
問佢今日做咩遲到 答返我遲咪遲
跟住又話要早走

以上錄哂SD埋比教院
第3堂完左即刻開佢波仲當面比埋D錄音佢聽
佢當時個樣我呢世都應該會記得
邊個師傅
而家仲有冇得繼續教車
興幸當時學車個陣無中伏,不過都幫推,等班Hea教嘅仆街收皮
同感 約極都話安排中 最後考前先上得六堂 佢仲屌返我唔勤力
李晨東 九龍塘上車
又hea又廢,上完都唔知學乜
結果肥哂
轉師傅,報快期,速上四堂,
pass 哂兩試
之前係鏗鏘介紹跟過何活
最後約咗係旺角警署等
講野又陰聲細氣
轉咗孫X杰教我車

基本上次次都屌人老母
同埋佢唔信我手車
每次都係油塘兜幾個圈
臨考之前佢睇死我會再炒

屌佢老母孫X杰
條仆街玩手機多過教車
又呃鐘,遲到早走

佢話跟住佢做就包合格
正確係開車前望左盲點、左鏡、中鏡、右鏡、右盲點
做齊依五樣野包冇死

我都成日聽到條撚樣話跟佢做就無死
曬左第一次學車既錢
條仆街根本唔係教車想幫人合格
而係諗點fake班學生搞到佢地唔合格繼續搵佢學賺大錢
所以啲有心教既教車師傅真係買少見少
Hea底+Fake人真係多到數唔哂
之所以考到車牌同識開車都係靠之前搵街師傅同睇片學返黎
你估真係靠條撚屌咩
盧_球 棍波van
我渣車 佢喺我隔離瞓著咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞