一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
幾年前學車比佢發我脾氣
巴打你轉左師傅之後都係仆街師傅咁慘
又開追悼會
沙田駕駛學院莫sir
正宗仆街屌佢老母
HO WOOD 何活 94326687
無心教 考完fail左再 落井下石
成日上堂個陣就講電話
講過最多既就係 你好 我係駕駛學院莫sir
之後好記得個陣第一堂 約我朝早7點半去到駕院
屌佢老尾話自己睇錯時間 約過下次
好啦開始上堂 又講埋d on9 gag,比反應佢又唔係 唔比反應佢又唔係
又叫我唔好出面搵師傅補鐘 要搵就搵我補 因為補出面個d好大機會影響左你自己個人判斷 屌 我信左
上堂問佢d野 答我9唔撚搭8 多9魚
好啦 到考個日 佢可以遲到
我得番1個鐘練車
咁當然 個次 係肥左 我自己緊係有責任啦
我唔係話針對佢 但你出得黎教
係咪好應該比番少少責任感出黎
我二十歲仔 大拿拿成萬蚊比出黎成日比佢屌
真係好唔抵
各位巴打 好希望你地學車唔好去駕院
就算去駕院 起清楚條友d料先
係!肥仔 目測四廿幾歳
成日戴住個死人口罩
個時我個師傅幾好,無鬧過我,係用啲責怪既語氣問我點解會咁做。
我問佢洗唔洗補鐘佢話照我平時表現就唔洗既,考個時唔好緊張就無問題
2 take 緊張得濟想快啲考完衰超速
我同佢講返佢話下,咁你都得⋯我就嚟退休先第一次有學生衰超速 真係唔抵,人地考車就慢慢嚟,邊會有人好似你咁嫁,我平時同你操車都話咗你唔好揸咁快啦(70
TL2802 蘇 9682xxxx

態度極差
叫早晨,眼尾都唔望你唔應你
鎖左門上唔到車,超慢解鎖
約好左地方,臨時轉地方
遲到10min,早落堂15min

上堂擰頭唔夠佢冇出聲,最後肥九左,然後講「都叫左你擰多啲」
‭9859 1062‬
歐陽師父
7x歲廢老完全唔識轉
及時轉師父一 take pass
好運 黃師傅
你呀 屌你老母我講轉右你就搵路口 慢啲搵路口姐 我幾時講過剎車呀 打右燈啦 轉右 屌你老母轉右你就發定個訊號話人聽先得嫁 落離合 一腳踏到底做一二一二 一二一二隻腳呀 屌幾時郁到隻手呀 推啦係到推 好 禁下喇叭啦 屌你老尾屄 果個果個係咪你老襟黎嫁 減二檔 推啦 隻手減二檔啦 個隻屄手識唔識做嫁 屌你老母小兒麻痺嫁你 抬起隻手 抬起個離合器 碌柒啦你咁 嗌你抬起個離合器都未抬到 講四五句都未郁 加油啦 又開追悼會嫁啦 屌你咁樣負車唔行點得嫁姐 三檔 碌柒呀你依啲 節奏咁樣死得啦 唉
B.H 3336
而家學車我覺得最好都係搵啲後生啲嘅師傅,一來年齡差冇咁遠起碼唔會咁緊張,二來因為佢地經驗雖然冇老屎忽咁多,但正因為咁所以更加會想你合格從而做好自己個招牌。
呢句真
AGGER
留明
學車覺得唔對路即刻轉師傅,千祈唔好夾硬上
駕院好多垃圾淨係識r你補鐘
教又唔識教 淨係識dup低頭做自己野 跟住得閒就鬧兩句 鬧完又唔教返應該點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞