一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
屌 有D遲先見到
岩岩上完佢10堂

例牌早走
即轉 on9
仆街師傅 學車王 麥樹X 呃鐘 唔教野 十堂八堂都帶你去泊車 明明知果時段多人考車都帶你去等泊車 最長果次等左廿分鐘先有得泊 等泊車嘅時間起度撳電話或者同學生講癈話「前面個肥婆條腰重粗過我條腰兩倍 唔知係咪鬼妹黎」 認住呢條死老坑 跟佢學車真係貼錢買難受 各位想學車嘅巴打小心呢條撚樣
咪就係 雖然考車分泊車同行街兩part要學好泊車先帶你去行街 但係都冇理由頭兩堂起平路兜圈跟住八九堂都去泊車 你話要練好泊車 ok 但係見到4、5架車排緊隊等考試 你都重要我陪佢地一齊等 得果90分鐘堂 廿分鐘起度鳩坐 你當我好撚多錢同時間咩
仆街未要loop 你冇做錯到
呢位王sir 唔肯補鐘 仲要考試前個90分鐘唔肯上堂 要人當日一上車就考
個post真係要推俾多D人知

杜絕班呃飯食教車狗
態度惡劣到 屌佢老母
上堂睇片都夠膽死 on9
睇片已經小事 佢有時會上堂訓覺
我個師傅分明玩我
次次我做錯 剩係罵人 都唔解釋點解錯🤷🏻‍♀️
問佢野又hea答 跟佢真係好大壓力
但錢又比左退唔返
唯有搵另一個師傅補鐘 簡直係天堂同地獄既分別
邊個?
同我第一個教車師傅好似
擺明攞你出氣又賺你錢
之後你又咩都學唔到
正!!好有用!!!Share 出黎比D巴打絲打免中伏!!!
加多個PK Cfu
駕x堂 梁X忠! ! 無責任心!!dup 波鐘!講到自己用心良苦其實dup 波鐘!!學前話有商量,之後乜都無得傾!問都唔得+躁底!!
我都想知 好似我前一個教車師傅咁 一講退錢就潛水覆都唔覆
李健 張楚宣 PL2822(屯門)
一味話人唔o岩重覆用唔耐煩既語氣話人又唔講要點做,講到人冇晒自信又唔知點做先正確。
仲衰既係周@冇咩車都成日控晒軚盤腳極力子brake, 學條毛
一有車係前後又自己伸隻手黎做晒,有時自己貪快就一句考試唔好咁做就算
呢個死柒頭 劉榮開 堂堂晒時間 又去廁所 又周圍走
劉榮開正仆街師傅 有錢都唔好比佢掙 正撚樣
UR 554 張錦榮 堂堂都屌 到唔學嗰陣叫佢退錢勁好禮貌wtsapp佢 blue tick 成兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞