一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
咁呢啲人咪唔適合去做教車囉!
佢堂堂都鳩鬧,自己記錯時間就走去屌人
我之前都係咁 重考考期幫我幫到1年幾之後 我話想要早D既考期
佢就話再覆我 叫我返屋企等消息 一等等左3個月都冇回音
之後嬲嬲地自己打去hotline 問有冇快期 hotline 條友話幫我同個師傅講聲
5 分鐘之後個仆街師傅打黎問有個比原本早3個月既快期要唔要
答完佢要之後即刻打返去hotline 話要求轉師傅
好彩之後轉到個好師傅 第二次終於pass 到
屌 我都比陳天龍教過
學左一個月 比佢屌到轉左師傅
不如一人一個好既教車師傅好似好啲
咁啲人學車可以直接搵佢地
預左重考,有無元朗既好師傅?
終於有人講 入黎就係想睇依篇野,有聲
同意
師傅咁易做架咩
揸車叻但唔識教,學咩人做教車師傅
成日屌d中小學教畜,到教車既師傅說話要屌先得,會唔會太雙重標準
佢地大部分咪又係為份糧做教車師傅,同中小學教畜有咩分別
*就話
因為個陣佢有次話佢屋企人過左身 上唔到堂
雖然佢係仆街 但都廢時個排搞佢啦
仆街都係有感情既
佢真係垃圾來
沙田駕駛學院
于x嗚
係咁玩電話
咪撚揀鏗鏘啊
有個PK師傅,約拒仲慘過輪街症,夠膽一個月上兩堂喎。仲要催鐘,遲開車,開車專櫈我一個字時間,落堂前一定早十五分鐘返返起點,食我時間。教我啲嘢又教啲唔教啲,心知一定碌柒,自己去搵街鐘,完全兩個世界,教得好好多!
兩堂已教晒所有skills,我上返個pk師傅堂,拒仲以為自己教得幾好。
有一次帶我去試場,成半個鐘同啲師傅吹水,我就on 9 9咁企喺度,心諗做乜9?

重申,咪撚揀鏗鏘啊,好撚伏
有無人港島駕院袁sir?
SN68_7 灰色車 姓何
咸豬手
教車師父個個惡爺攞正牌收錢屌人
咁教揸飛機果d 隨身有把刀都好合理
PRXXX XXX XX區教 真係正XX
唔知係咪我跟緊嗰個
我cfu一開始好快講曬啲理論就開車
但我同佢好似唔係好夾 我覺得自己好蠢
星捷
劉_ _
LY9_ _
第一,上堂係咁屌,屌完又唔講點做
第二,早約佢上堂又話答唔到,遲約佢上堂又話答唔到
第三,我自己就考中午,而且晚上要返工;不過佢係咁話早上有多學車禁區,我夠知囉,但我晚上返工,我唔做點交學費呀屌你!
之後就埋尾考,想約星期日揸下學神禁區,佢竟然話佢要family day,聽到真係屌咗出聲
最後,就係佢成日遲到,有次我等咗半個鐘,之後問佢係咪蕩失路,佢先話黎緊…遲到交代聲呀。
好彩我最後pass到,如果唔係我一定屌到你仆街
佢真係好快講埋D理論, 佢話理論野聽完唔行動把鬼咩
聽完拿拿淋開車好過啦, 個下心諗:又係喎
辛苦你 學車俾錢人賺 仲要帶埋阿媽一齊
佢真係好快講埋D理論, 佢話理論野聽完唔行動把鬼咩
聽完拿拿淋開車好過啦, 個下心諗:又係喎
會唔會X得太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞