一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
ec pass 張sir,好師傅。我同個frd 一齊報名 一齊一take pass。可以一 take pass既,都係好師傅。
第一堂係咁真係屌7佢再轉師傅

Btw 10月31考車,係咪最好9月先開始上堂?

我之前9月中考。7月就開始學車。你呢個8月中開始學最好。
好似澳門黎架
沈xx。9485xxxx
典型老一輩教學,不斷屌,屌到驚死你唔比錢拎左你身份證登記後唔提你拎返,要下堂比足錢先比返你。屌完唔係有堅料教識你,重覆講廢話。
態度奇差,持住年紀大學神年輕,比錢佢佢講A出口我好心問係A上面定下面等緊,被佢大屌唔好講咁多快撚D,正常有d禮貌都係唔會咁講野下化。見到警犬扮晒野,對住你就當出氣包。
幾年前係李健學初初跟個姓馬既教得好撚hea
上年見佢係荃灣比個女學神搞到反車
見過石離試場, 有師傅車頭蓋未LOCK 實, 周圍走 ~~
掃桿埔 林師傅
我都好似記得佢
屌佢老母屌撚到我唔驚揸
鬧係好 到你記住d錯揸得熟佢就會開始同你吹水
麗晶—-學校 ,
唔同你學考試條路方便自己放工、
上堂去廁所、
部車舊到手製鬆,學其他車要重新適應
千奇咪跟佢。九龍區
屌 原來咁多人中伏
我之前都係呢個 日屌夜屌 識我使乜學呀
咪撚中伏呀大家
唔係 都係睇人
我個師傅如果飯鐘時間上車
佢會叫我早15分鐘係葵興上 比我自己揸去觀塘
無收多我錢
中過伏,成程一係就西面唔出聲,一就屌你
交學費就扮無事,架車又唔好揸
搞到無晒信心
學左三個月中途轉師傅
一堂都無屌過,雖然無乜點教嘢,不過最後一tick pass
其實點解唔屌翻佢轉頭,收錢教野就應份。上堂做自己野都忍到,不如自己睇YouTube 學。
黎樹勇不解釋
搵到好多同路人
仲未有片?

又開追悼會嫁啦
仆街未遇過, 好既就有一個, 出面泊街既師傅
姓余既, 第一堂用咗10分鐘唔夠就令你知道成架車既運作同基本既機械原理
因為我每次上堂都係2課夾埋一齊上, 即係1.5個鐘, 不過經常都豪多10分鐘俾我
好準時, 多數黎到一停車就叫我上車開波, 又唔會"鄧"波鐘
初初2堂因為仲有少少驚驚地, 師傅都會出手相助,
有時會用訓話形式去要求我跟佢指令, 但係知道係因為佢對學神要求高先咁做
而家好好多, 變咗一路渣車一路吹水, 天南地北, 乜都吹得
會笑你, 不過唔會屌你, EQ好高, 仲會趁我渣緊車食飯
我個街車師傅成日食我鐘 佢遲到半個鐘 可以照原定時間叫你走
有冇人整個list
比師傅百屌到1 take pass

其實好多時屌既原因好簡單,就係揸車係佢專長,自然覺得呢樣嘢好容易,當你做唔到一d係佢看來好簡單既野,佢就會燥

利申:我就係呢種人 即使我知道係我角度好簡單,你角度好複製,有時都係會忍唔住怒屌
比師傅百屌到1 take pass

其實好多時屌既原因好簡單,就係揸車係佢專長,自然覺得呢樣嘢好容易,當你做唔到一d係佢看來好簡單既野,佢就會燥

利申:我就係呢種人 即使我知道係我角度好簡單,你角度好複,有時都係會忍唔住怒屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞