一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
我屌 依加上佢堂都重係咁
今日補鐘搵咗佢, 係咁攞甲醇噴我隻腳痛鞋底, 仲叫我單手揸軚另一隻手揸波棍, 跟佢實肥得。。。

最戇鳩係佢完全唔撚信人, 我係咁feel到個break好鬆原來係佢係咁偷偷地踩。。。
吳致恆條仆街係咪改咗名黎
屌係喎,啱啱google發現條撚樣好似改咗名
Update下佢個名

驚到連姓都改
https://2pass.org/tutor24/
吳致恆/葉志遠好似有個小朋友,唔知個小朋友而家姓吳定葉?
我搵到佢fb 有埋個車牌rf886但唔同名

巴打你都係受害者?
Sor原來柒咗,即係個學車網打錯名啦,搞到葉志遠師傅要match落去呢個柒頭
吳啟綸,改左名就可以繼續屌人收學費,真係過癮
巴打我係受害者呀,你點受害法
呢條柒頭皮 遲到早落堂已經算
上堂勁易躁,你渣咗一陣佢已經開始黑哂面,猛咁串到你懷疑人生,又話你係咪唔適合渣車乜乜柒柒,心諗俾你搞到咁怯仲會有信心渣到?
頭幾堂就同你係九龍塘係咁兜圈,想執到你每個動作100分先繼續,做唔好就繼續屌
跟住發覺再係咁學唔到野完全冇進度,條撚屌上堂淨係識鳩吠,嘥哂我啲時間,後來轉咗第個師傅好用心教,一黎已經直接去考場練條路線,最後都好彩一takepass到
巴打,我同你一模一樣呀 估唔到有咁多受害人。
有冇人知佢而家係咪仲教緊車,唔知仲有冇學生呢
屌佢老母,呢條仆街佢可以成撚日遲到遲開始啦,有次直情教教下去撚左超級市場話買d野喎 (好似忠義街路試場)
教教下又唔知點解去撚左台灣旅行,之後臨尾又要補鐘,另外搵個唔知頭唔知路嘅幫我補鐘,正一仆街屌屌屌 又話唔岩 但又教唔撚到野㗎 正一仆街揼波鐘

啱啱想學返車,好彩search到呢個post姐 dklm 諗起就嬲屌你老母
屌我啱啱回覆嗰個都係咁㗎,睇電話,唔撚答問題,話咪教咗你囉,總之搞到你學車好撚大壓力,唔撚會pass 㗎一定要補鐘啊,總之乜鳩都係補鐘啦
可唔可以介紹個好師傅比我
望下佢fb基本上影相嘅都係女多男小
lm
跟左女師傅, 姓許

完全唔比人問野, 一問就屌又話唔好諗咁多,跟佢做就得,

知道自己做得唔太好,想補多幾堂, 完全唔比堂, 佢教3架車根本冇時間比學生

細位會執你, 但完全唔會教考試技巧,最後一堂先話你聽邊3條考試路線逼你補多幾堂

話我個迫力唔掂, 佢冇講點做,我自己出去補鐘跟師傳學一兩堂,即刻好返好多信心返哂黎

唔知係咪同佢8字唔夾,佢對男學生個樣好過對我好好多

唔係喇邊忽似
鏗鏘,車牌RH5183 歐鎮清
70幾歲老嘢!學車技巧乜嘢都唔會同你講,一味同你吹水。講政治。聽收音機。迫車掉頭叫你睇人哋點做,然後幫你踩極力子同brake,叫你扭胎。然後就話咁樣就成功入咗位啦!出路面,乜都唔會教你,話你有咩唔明就問,問完都無用,問非所答。總之遇到佢,換師傅啦!唔好浪費時間同金錢。親身經歷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞