一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike

Joel Leung
車牌: JOEL
電話: 68036083/ 60836038
前鏗鏘,而家唔知

脾氣火爆,日日黎M
粗口造詣一流
佢只會x你錯係邊,但永遠唔會同你講正確係應該點做。
因為佢就係想你學唔識,讓佢可以繼續發泄情緒,並收取高昂既補鐘費繼續x你,從而減低佢患燥狂症嘅風險。
最後讓各學員每次學車自信心破碎崩潰,信心死亡而Fail。
「優質」學車師傅,祝大家好運!

利申:van棍波,畀勁多錢畀佢補埋鐘s都係炒(因為真唔識),一轉沙田駕院即past
*pass

a1 姓潘
如果我唔係太遲學一定轉師傅
由第三堂開始話我上手慢預左我肥,開始乜都唔教,上堂淨係睇報紙聽收音機,我做錯咩路面情況乜都唔教,連邊到轉波乜都唔提。

我問佢問題全部問非所答,串柒柒咁。我學到last信堂連過死車要點做乜柒都無教。調頭泊位吊唔靚個極力子都唔同你練,由鳩你自己做,做唔到就話無㗎啦咁 淨你識鳩屌on9@

考完問都無問你成績同衰咩
好不負責任
可能你真係唔適合揸車呢,真係唔係個個適合揸車囉。d師傳見咁多人,一上車叫你摸兩下就知你咩才料啦,最多係叫惡姐,嚴師出高徒呀,鬧完印象會好深刻,咁唔係叫仆街。

我遇過最仆街係呃鐘,揸半個鐘停十五分鐘係到hea, 次次都係咁俾佢本爛鬼簿你睇話自己好多學生full booking,其實跟本就無,因為果時佢做到全行最平我都只係見到佢mark低小貓三四隻。

到第二次學跟第二個有料堅師傅我就知道點解佢咁平,因為佢跟本唔識教,拍位果陣指住自己塊鏡,叫我拍果度果度果度...我5個fd同時一齊跟佢學得一個合格,誤人子弟呢d先係叫仆街。

要易合格一定係教仔學院,但要平想練好基本技術就一定係搵師傅,但夾唔夾到就睇緣份啦。
成班垃圾教畜!
教得差同惡係兩樣野黎
講真個句,你教到我野,你鬧我我服
但你咁教,又淨係識鬧我就一定唔服
請問係咪915號車果位?
請問係咪915號車果位
係呀屌你個閪!!!
講起就好撚嬲
佢鐘意捉手掣同叫人衝快D! 師兄有咩經歷可以講吓呀?
佢好主觀, 教既野同其他師傳好唔L同! 師兄又有咩野經歷?
學車站tiger
呢條垃撚圾 頭一堂已經講足一堂廢話 完全無俾我試過揸 已經俾佢呃左一堂錢成5舊 第二堂係人多車多既又一城達之路叫我揸 我唔掂就開始屌我 個人又無心教 d語氣系撚到好似我欠左佢咁 最典型老屎忽語氣 後來我話想轉師傅 佢個反應係話"早講丫!" 我心諗 屌你老母臭化西 真心祝佢死全家
Er,基本上佢做過既野我喺上面講過架啦
不過有一次 我準備考個個模擬考試
佢見到一個好似大粒過佢既人
真係變到成隻狗咁 係咁話多多提攜呀 錫住細佬呀個d囉,真係搞佢唔掂,望住佢講呢d野都覺尷尬

之後考完模擬考試,有另一個呀sir同我講曬我d問題之後,就加多句 唉 個老師有問題 教出黎既學生好似你咁樣都算好好架啦。
我諗左陣 決定拎成績個陣問佢可唔可以轉老師啦
佢又話唔好喇 你都跟佢咁耐啦 唔差在啦

唉 咁就萬幾啦 我就share曬我個陣跟駕院既野出黎喇
至於 信唔信由你啦
李健,唔記得姓咩,車牌PG開頭,50-60歲

跟佢重考,一開始揸左陣佢就問我係邊個師傅教我開車要左右望睇鏡,佢話唔係渣電單車開車唔洗左右望 由果陣我就知可以唔洗理佢,當租車熟路線算

佢又唔知點解有句口頭禪係「前d」,九唔答八都加句「前d」

有次過死車,我留左三個車位左右停車,咁我停完拉手制之後又無喇喇彈左句「好,前d」,我以為佢嫌我留得多位咁我咪入波鬆手制行前,一行佢就屌我做咩向前,話我係咪見唔到對面有車,當時我個樣係真係 咁樣
RF 886 姓吳真係狗也不屌

遲到又早退都不在話下
上佢堂又玩電話,問佢野又唔答,淨係掛住whatsapp同上facebook
考完之後先同我講 「我講撚左你轉彎位置唔好,你又唔執正D,你搵第二個師父啦我幫你唔到 」
痴撚線 佢根本就無講過點算先好,又唔教,由鳩我揸
考完試先馬後炮 呢種師父真係仆街黎
真係勸各位巴打唔好上
D師父睇心情教車?咁食得屎啦

一齊推高個SEO 等未來考生唔好揀佢
btw 轉左師父,補多2堂黎手就pass左

考車的確要睇考牌官心情同彩數,但個呀sir教唔教得好又係另一回事
同意呀巴打
佢永遠只會屌你做得唔好
又唔講點先可以做得好wor
你肥左之後佢仲咁串你真係仆街之中既仆街
換師父啦絲打
換左個好好既師傅之後pass左
我當然信!我都係跟佢!不過我就唔知原來有另一個阿did 話佢有問題,咁睇黎佢出晒名臭!其實駕院有責任!明知個師傅有問題都俾佢教!

咁有冇好師傅可以介紹呀?
LV7012 洗
兩個字:正仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞