一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
感覺駕院入面一柴既師傅通常都hea hea地
有冇沙駕跟過陳國x?
理得其他人點講 沙田駕院一take過 教練又好人
元朗 香港駕駛學院 林x亮
教人可以扭死軑 考完阿sir 話唔可以
同返個教車師傅講 竟然答我 唔得架咩?
上堂嗰陣又呆吓呆吓 以後唔會報 又貴又hea

扭死軑係咩意思?
比師傅百屌到1 take pass

其實好多時屌既原因好簡單,就係揸車係佢專長,自然覺得呢樣嘢好容易,當你做唔到一d係佢看來好簡單既野,佢就會燥

利申:我就係呢種人 即使我知道係我角度好簡單,你角度好複製,有時都係會忍唔住怒屌

我都明,我都試過
元朗 香港駕駛學院 林x亮
教人可以扭死軑 考完阿sir 話唔可以
同返個教車師傅講 竟然答我 唔得架咩?
上堂嗰陣又呆吓呆吓 以後唔會報 又貴又hea

扭死軑係咩意思?

好彩當年無嫌煩聽朋友講搵街師傅
大部分都一柴
所以我好認同, 大部分都HEA HEA地
剩係識講自己學生排到半年後大把人等佢教
駕院師傅學啲補習名師玩tip題
9成上堂時間都係操同一條線
其他路線就求撚其其鳩行2次就算
上堂就瞓晏覺玩電話r水吹
tip得中我咪多謝你囉 但又tip唔撚中
最後就肥撚左

今個星期五考第二次 希望無事
巴打 你邊區駕院
我剩係記得姓陳,不過應該係同一個
鬧就一定有鬧,但係唔似樓上咁誇張
上堂準時嘅,又冇呃鐘

河畔 棍 van 1 take pass
之前跟個阿伯 堂堂訓覺 同成日要去公廁屙尿
泊位掉頭嘅時候停定扭軚
我師傳教見雪糕筒回一圈軚,然後同白線平行就停車回一圈死軚,佢話成個考試唯一可以扭死軚就係哩一吓,請問啱唔啱?
我師傅話架車唔郁唔扭得軚
有冇沙駕跟過陳國x?
我剩係記得姓陳,不過應該係同一個
鬧就一定有鬧,但係唔似樓上咁誇張
上堂準時嘅,又冇呃鐘

河畔 棍 van 1 take pass

thank you
我都係考棍vans 派到佢

hea 教, 車舊, 約左又放飛機
巴打我終於上咗堂,我覺得師傅好好 覺得而家先係真正學車
佢係咪會按排好哂時間再SEND個時間表俾你
咁又無
講兩講可能唔係同一個

學得開心 個心態真係差好遠 巴打加油
我下星期考了 後悔太遲先轉師傅
Btw,多謝巴打
我唔肯定,最好唔好扭啦
係咪白色hiace 車牌好似係RN1839個個
我係佢教落嘅1 take pass 但係介紹俾其他同學都話俾佢嚇窒咗
我三年前上佢堂個陣又冇乜嘢

但係我學車個陣成日睇人揸車
睇完人地揸車再FF如果係自己嘅話應該點做
之後去到後半期學哂泊位調頭同埋三條行車路線之後
就已經俾我話哂事
想點行就點行
總之就三條考車路線同埋泊位調頭內就得
元朗駕院林嘉俊 仆佢個街上堂喺電話同人傾計 又唔提睇鏡 就考同個fd傾先知睇鏡好緊要
我個師傅唔係仆街 但我係佢度唔係好學到野
港島自動波私家既話 有冇巴打學過有好師傅介紹
身邊完全冇朋友係港島學車 都唔知搵得邊個轉 黎緊又重考
如果可以的話可tg個contact比我,會好感激
https://t.me/tiktik120
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞