一人一個仆街教車師傅

723 回覆
391 Like 17 Dislike
巴打覺得佢教得ok嗎?
我之前個師傅好仆街 而家要轉師傅
港島 棍

HH _ _ _ _

袁惠南 呃鐘,亂教,爛口無品
我覺得ok啊 起碼佢遲左會補返鐘

邊到做錯又會講 教棍自又姓何 應該係同一個
李健, 試過學學下師父走去餵貓

基本上堂堂都係咁

結果咁我1 take pass
我係仔, 應該唔怕佢搞, 我就係想肯定xx泰係唔係我朋友講嘅文泰師傅, 佢幫我兩個朋友都 1 take 搞掂。
佢哋有冇搞埋一齊
我都開埋全名 你仲xx做乜鳩 本人定打手
幾柒既師傅都一定有學生一take架啦
跟過 垃撚圾
問多兩句就寸柒柒 又拖鐘
九龍塘轉返落車位時有架的士想插頭
條撚屌够膽死同我轉波加油 頂返架的士 然後停喺路口度 同我講做乜要讓
留tg俾我

劉XX,白色van 60776678
口水佬,堂堂都係一邊同人whtssap或者睇facebook𥄫女一邊講 左dd,右dd,入一波,轉波,比油。 好驚呀,點算啊。完全唔會講你做得邊度做得唔好,應該要點做,連睇盲點都唔撚會教。路線有咩位要注意,應該點做。你做錯佢就會屌到你飛起,講野串你。上左3堂之後我忍唔住屌。。到佢飛起,轉左另一個師傅就1 take pass左。
https://youtu.be/Mnw1yljf4ZY
學生鈍,師傅又唔識教,就會有呢個效果
就係d師傳唔屌咪養哂你班公路炸彈出黎
我都係吳師傅教
佢係好睇心情 但佢屌完你之後你真心問佢一定會答
上堂覆wtsapp就見佢答學生問題
我學果陣仲輕緊pokemon go
落左堂仲繼續比我揸周圍去捉寵
即係兩年前學?
而家冇呢支歌仔唱喇巴打
今年既on9恆唔係兩年前既吳師傅喇
你追下個post先啦
呢個係垃圾黎,跟左佢十堂,堂堂淨係識搵位鬧講粗口,上完都唔知自己學過啲乜。跟著轉左另一個師傳,廿幾堂之後一take pass
成班溫室小花唔撚俾人屌得
第日出事就喊苦喊忽
咩logic
按照你咁講,其實小學中學老師都應該合法可以用粗口鬧學生啦?成班溫室小花

屌你老味
你讀書讀12年 學車俾盡你半年
唔屌你加深記憶仲同你循循善誘?
仲同我講logic
仲有呀 你學得車都成年人啦 咁都唔受得屌
仲拎中小學生比
係咪痴撚左線阿你?
件事岩唔岩有分長短?大把例子係教得好,又學到野啦。
洗撚好似你條撚樣咁野野講粗口屌?
發現一個垃圾教車師傅
呃鐘呃飯食,仲以為自己大曬
係咪加深記憶得你先知,問題係大部份都亂屌,呃鐘
賺埋呢d錢唔覺得陰質咩?
呢個咪牛師傅囉
上堂遲到 又鳩屌 又dum波鐘
幾堂都未教轉波
試過停車拉手制都要屌我
佢踩停架車 然後又屌我停係路中間做乜
屌返佢轉頭又發晦氣話「咁撚叻你自己揸囉」

即刻轉師傅 上堂有講有笑 天光道輕鬆1 take pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞