80後, 想打篇文, 紀錄呢30年發生過既事

628 回覆
723 Like 70 Dislike
無是咁的
零分重作
樓主有TG? 有啲acct野想搵人問吓

https://t.me/Yinnnopp
巴打 都知你好忙 想問下你如果唔係讀account 但自己出黎考到牌 有冇機會入到big4
咁就斷尾?
就咁睇樓主個心都幾脆弱
仲諗住睇下人哋嘅分享嚟警醒自己

曬命咪曬命囉,唔通下下同非洲人鬥慘先可以開post咩

同埋睇唔出樓主有幾曬命mode,只係on9在一開頭就講話人生幾低潮但又鋪排咁耐

自動自覺打埋落去啦,唔撚想變成你問我答
巴打做盛行?宜家人工搵幾多?
睇左大家d comments, 如果大家唔岩聽,覺得我哂命,其實大家都無謂為左呢d無聊人哂時間。

另外有人話我嬲,我完全無。只係我平時諗野打野係搭車同食飯時候。如果大家覺得我講廢話既話,我先無謂再打落去。

因為我都係而家先知,寫一篇野係好累。當然可能係我廢啦。
岩岩收工,飯都未食。文筆1999,因我唔係揸筆搵食,請見諒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞