歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年1月號)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

成日噴漏件
想各位比少少意見
隻黃色保留定噴金好?

黃毛zero 應該順眼過金毛zero

成日噴漏件
想各位比少少意見
隻黃色保留定噴金好?

黃毛zero 應該順眼過金毛zero

黃毛已經決定左
但手手腳腳未決定到

痴返隻腳 左腳殘廢
龍桃sf打算成隻噴
唔知d膠頂唔頂得順
龍桃sf打算成隻噴
唔知d膠頂唔頂得順

應該無問題既,舊時隻命運都係咁噴
都係果句,小心⋯慢慢玩

痴返隻腳 左腳殘廢

做唔到pose?
香港會唔會買到大型隻突自 現貨
有冇巴打玩過黎隻?
http://www.1999.co.jp/eng/10367059
睇返定價都要成千銀
呢個series有咩特色同特別地方
有冇巴打玩過黎隻?
http://www.1999.co.jp/eng/10367059
睇返定價都要成千銀
呢個series有咩特色同特別地方

最平好似580
佢整左個骨比你砌甲上去

直接淘最平

ssp有 上淘寶啦平好多
新手想請教各位巴打
我已經用剪鉗分兩次剪件零件出黎
再用砂紙由400到2000咁磨佢

但係個效果出黎好似唔係咁好
想知係咪有咩地方做漏或者做錯左
新手想請教各位巴打
我已經用剪鉗分兩次剪件零件出黎
再用砂紙由400到2000咁磨佢

但係個效果出黎好似唔係咁好
想知係咪有咩地方做漏或者做錯左

下次用挫或者筆刀整走粒水口先
新手想問邊度買模型種類多或價錢平

Fb group, 福利 ,精品果堆

唔係有個google map整左堆鋪頭

求link

thx巴打
另外想問埋做無縫處理一般用邊隻膠水比較好
上網睇有好多種唔知邊款比較適合

thx巴打
另外想問埋做無縫處理一般用邊隻膠水比較好
上網睇有好多種唔知邊款比較適合

無記錯好多隻都得,不過方法唔同,依樣搵片睇會幫到你

求link

你SEARCH洋葱頭有一大堆
條友行晒咁多間玩具同模型鋪

求link

你SEARCH洋葱頭有一大堆
條友行晒咁多間玩具同模型鋪

http://onionworkshop.blogspot.hk/

ssp有 上淘寶啦平好多

差唔多錢

啱素組完本體
個頭好正,個人嚟講比2.0衰少少
身形有人講過似智障仔,不過可接受
唯一問題係隻手個垃圾袋,又唔似腳咁分開3個垃圾,硬係要一個垃圾袋,搞到好易會爛手,不過設計上可接受

啱素組完本體
唯一問題係隻手個垃圾袋,又唔似腳咁分開3個垃圾,硬係要一個垃圾袋,搞到好易會爛手,不過設計上可接受

都係3.0身體?

啱素組完本體

都係3.0身體?

唔係,全新模嚟
硬係要講嘅話似gto
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞