歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年1月號)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
日本運左盒中古壽屋純白騎士番黎, 個盒同袋仔入面好多蟲仔屍體, 幾個品種 究竟點存放架日本仔, 好彩唔係盒控, 即刻全部開袋丟埋個盒

新手一問
CITADEL 呢個牌子嘅水性手油油係邊買,幾錢

唔用AV/MIG? CITADEL通常戰棋撚中意用. 容量少D又貴D 淘寶有, 香港就唔知, 可能warhammer鋪會搵到掛
新手一問

唔用AV/MIG? CITADEL通常戰棋撚中意用. 容量少D又貴D 淘寶有, 香港就唔知, 可能warhammer鋪會搵到掛

好似見過
啲美術專用用具店好做有
新手一問

好似見過
啲美術專用用具店好做有

你facebook search YM模型
係MK有賣
上次諗住去買AV liquid gold
點知佢已經唔賣
佢介紹左用CITADEL
不過好似冇咁閃
黃狼再販

利伸500入
屋企噴油 啲洗筆水應該點處置?就咁倒落廁所會唔會有咩壞處?

阿媽可能會鬧

送到黎喇

阿媽可能會鬧

我通常都搵紙巾案起晒 再扔落密實袋
儲夠一堆先扔
我想問有無啲無咁大味既天拿水介紹
個泵條喉斷左 有邊度可以整番

用開3054 冇咁臭

用開3054 冇咁臭

Thx
個泵條喉斷左 有邊度可以整番

買過條啦
旺角啲店鋪都有

送到黎喇

岩岩砌起
不過未上水貼
新手一問

好似見過
啲美術專用用具店好做有

你facebook search YM模型
係MK有賣
上次諗住去買AV liquid gold
點知佢已經唔賣
佢介紹左用CITADEL
不過好似冇咁閃

呀星有解釋翻

送到黎喇

岩岩砌起
不過未上水貼

我砌左個頭同個身 完來用滲線液掃落d 金色到效果唔錯

但屌 佢隻眼個貼子 好難貼 我貼衰左
Freedom買ver2.0定full burst mode 好
Freedom買ver2.0定full burst mode 好

Freedom喎
1.0/2.0 mg

Freedom喎
1.0/2.0 mg

2.0 都幾型👍

Freedom喎
1.0/2.0 mg

因為一個系列靜係想要一隻mg 唔知邊隻好

邊隻好

邊隻好

兩部機黎㗎喎

邊隻好

我會簡2.0
笨帶隻突自比例怪怪地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞