歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年1月號)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
Mg自由2.0特別貴版好定普通版好
有冇人砌過特別貴版

特別版隻色好怪,隻白好似塗改液咁

家下550就有,同埋隻色見人見智
所以自己簡
終於搞掂
兩隻都好正

終於搞掂個骨架

脆唔脆

感覺上唔脆
但係砌完要擺pose 我諗都要好大力
非宣傳國產
如果bandai有 基本上一定支持
不過冇出就唯有玩住國產
好耐冇掂過國產 今次隻妖天真係唔差

而家手上仲有隻模魂rx104未砌
終於搞掂
兩隻都好正

右邊好似正d
非宣傳國產
不過冇出就唯有玩住國產

呢隻好多人都等左好耐
鬼咩,b記不嬲少出啲主角機以外嘅機
終於搞掂
兩隻都好正

右邊好似正d

唔理個人因素,GTO版靚仔嘅,骨架簡單啲同多野玩啲

終於搞掂個骨架

脆唔脆

感覺上唔脆
但係砌完要擺pose 我諗都要好大力

上左色先啪?
我感覺對金翼會好脆,打算部份上色
非宣傳國產
不過冇出就唯有玩住國產

呢隻好多人都等左好耐

00真係剩係出00

呢隻好多人都等左好耐

00真係剩係出00

咩七劍雪崩齊晒(連mb都係咁 )
00其他機都有特色又唔出
獄天
overflag

財團b怕死貨->專出主角或人氣機->出得多買家怕左佢->抱怨唔出其他機->買家停買->財團b銷量下降->財團b因此怕死出貨繼續出主角機以確保銷量->無限loop

咩七劍雪崩齊晒(連mb都係咁 )
00其他機都有特色又唔出
獄天
overflag

財團b怕死貨->專出主角或人氣機->出得多買家怕左佢->抱怨唔出其他機->買家停買->財團b銷量下降->財團b因此怕死出貨繼續出主角機以確保銷量->無限loop

關咩事
age同g伏國咪又係死晒
鐵血隻ma同流星狗一出差d賣斷市
依家隻sniper 都有堆人狗衝
真係睇動畫好唔好睇同財團有冇心出

鐵血唔清楚因為冇留意過,我講嘅情況係00同之前
同埋出主角機最萬無一失阿麻,除左你口講果兩套,仲有幾多套主角機銷量插水

不過你最後果句好啱,垃圾財團b真係跟心情出

家下hg真係勁,骨都有埋
佢肯重出所有hg嘅話我認我可以由mg坑轉去hg坑

關咩事

同埋出主角機最萬無一失阿麻,除左你口講果兩套,仲有幾多套主角機銷量插水

見到大陸廠開始出財團冇出既野(天意/妖天終戰)
再望下財團最近出既野(獨角系列無限一模多用,卒機都係咁 )
唔係話唔支持正版,但係咁出真係好搵笨

獨角系列先惡頂

家下hg真係勁,骨都有埋
佢肯重出所有hg嘅話我認我可以由mg坑轉去hg坑

係呀,又多款又有時間全件上色手
Mg真係變左玩骨上色同水貼

獨角系列先惡頂

獨角出咁多件都係同一個設計
睇就好型好勁,拎起上手就無愛

關咩事

如果mg嘅話,一模多唔多用基本上唔影響佢唔肯出更多mg嘅決定,反正宜家財團b都小出mg,重心放係其他line

btw天意唔係就嚟出啦咩,佢宣佈出果時中国廠都好似味宜宣佈出

獨角系列先惡頂

一係改隻角,一係改骨色,一係加武器,真係好厭

獨角系列先惡頂

lolicon表示反對
反正唔鍾意可以唔買,以3號機為例,萬一佢唔出嘅話,啲人肯定會講:反正得幾件件唔同,點解b記唔出埋佢,之如此類嘅野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞