歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年1月號)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

淘左d野終於到

連續禁左2次

淘左d野終於到

ME都係淘多 , 住大西北 仲要係屋企附近返工
新手一問
CITADEL 呢個牌子嘅水性手油油係邊買,幾錢

唔用AV/MIG? CITADEL通常戰棋撚中意用. 容量少D又貴D 淘寶有, 香港就唔知, 可能warhammer鋪會搵到掛

AV同MIG姐係邊隻?新手乜都唔識

年度我最喜愛手油水性油 GOOGLE AV油大把資料
一入新野又重新砌過
砌埋依堆玩hg算

講係咁講,遲早用埋衣櫃裝

歡迎成為痴線佬嘅一份子

砌開車

想問一下我噴厚左,用砌紙磨就變左月球表面,下一步點樣甩哂佢再上過色?
火酒又得唔得?
新手一問
CITADEL 呢個牌子嘅水性手油油係邊買,幾錢

唔用AV/MIG? CITADEL通常戰棋撚中意用. 容量少D又貴D 淘寶有, 香港就唔知, 可能warhammer鋪會搵到掛

ym studio facebook 有篇文介紹哂 av mig citadel 同 p3油,值得一睇
佢除咗mig 清緊貨之外 其他都好齊,同埋man66 好似就快會有另一隻水性油賣 聽聞都唔差
利申 非打手

砌開車

想問一下我噴厚左,用砌紙磨就變左月球表面,下一步點樣甩哂佢再上過色?
火酒又得唔得?

酒精可以浸甩d油(噴罐唔清楚得唔得),但浸完最好用 幼砂紙/海綿/研磨膏 磨返滑個表面。
留意 透明件好似唔浸得
開下新玩具先
Fag

今次夾口開心啲

呢到仲開心

生果突自
砌左少少,其實唔洗乜金剛指,剪下柱位就得 ,大既件用大力鉗

個人覺得隻金係衰水紋 ,雖然點都會噴過
開下新玩具先
Fag

今次夾口開心啲

呢到仲開心

生果突自

又話唔開新line要清牆

ym studio facebook 有篇文介紹哂 av mig citadel 同 p3油,值得一睇
佢除咗mig 清緊貨之外 其他都好齊,同埋man66 好似就快會有另一隻水性油賣 聽聞都唔差
利申 非打手

感謝各位巴打
開下新玩具先
Fag

今次夾口開心啲

呢到仲開心

生果突自

搵鬼信
岩岩買左d av
油 返去試下先
開下新玩具先
Fag

今次夾口開心啲

呢到仲開心

生果突自

搵鬼信

出左啦咩

卒仔進步

出左啦咩

下星期香港應該有

卒仔進步

邊方面先

卒仔進步

邊方面先

可能少玩吉姆
剩係睇骨都好有feel
高達個骨仲係柒下柒下
hg星創嗰universal booster可唔可以砌落rg build strike度?
hg星創嗰universal booster可唔可以砌落rg build strike度?

應該唔得
等出pb 啦
上網 見到隻金甲 gundam astray 幾靚
有d 心郁 可惜好似冇武士刀

卒仔進步

邊方面先

可能少玩吉姆
剩係睇骨都好有feel
高達個骨仲係柒下柒下

呢隻骨來自2.0
話雖如此,佢都改左好多野下
其實幾靚
上網 見到隻金甲 gundam astray 幾靚
有d 心郁 可惜好似冇武士刀

pb隻RG?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞