歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年1月號)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

我想問吓各位巴打
你地覺得出咗gm snipper
大唔大機會出賣埋其他卒仔機?
例如 pale rider?
因為好多地方兼容到

Btw 好想bandai出埋 zaku snipper
我想問吓各位巴打
因為好多地方兼容到

兼容到=P BANDAI見
不過BANDAI神經刀 永遠估唔到
我想問吓各位巴打
因為好多地方兼容到

但好似金異端天密娜咁
明mg有紅有藍
一早出埋1/100 1/144 都唔兼容
依家先出隻rg
我想問吓各位巴打
因為好多地方兼容到

睇你條命有幾長
我想問吓各位巴打
因為好多地方兼容到

但好似金異端天密娜咁
明mg有紅有藍
一早出埋1/100 1/144 都唔兼容
依家先出隻rg

b財團出野都冇套路
好on9
我想問吓各位巴打
因為好多地方兼容到

gmsnipper用2.0高達骨,應該出盡掛
你睇渣古2.0都黑紫真紅紅白出齊
我想問吓各位巴打
因為好多地方兼容到

gmsnipper用2.0高達骨,應該出盡掛
你睇渣古2.0都黑紫真紅紅白出齊

白狗就一定出
咁黑色死神出都可以話預左
pale就睇人氣,始終外傳機最後都係睇人氣

Zaku sniper 出就好玩,普通一部,殘黨一部,獨角又出多部
上網 見到隻金甲 gundam astray 幾靚
有d 心郁 可惜好似冇武士刀

pb隻RG?

上網見到呢隻幾靚但冇武士刀

Btw 有冇巴打知下面呢隻金色係唔係自己改出黎

pb隻RG?

細路部機點會有武士刀....

隻金應該係改嘅啦,實際上原色係屎金啲改良版

pb隻RG?

細路部機點會有武士刀....

隻金應該係改嘅啦,實際上原色係屎金啲改良版

張圖寫住pg 1/60

邊方面先

可能少玩吉姆
剩係睇骨都好有feel
高達個骨仲係柒下柒下

呢隻骨來自2.0
話雖如此,佢都改左好多野下
其實幾靚

最大改進係放棄咗對超大手掌

邊方面先

可能少玩吉姆
剩係睇骨都好有feel
高達個骨仲係柒下柒下

呢隻骨來自2.0
話雖如此,佢都改左好多野下
其實幾靚

最大改進係放棄咗對超大手掌

2.0主打動畫風,手掌自然跟番動畫
不過隻sinper變左可動手仲麻煩

磨左三日
有冇買左smoke clear嘅巴打可以講下值唔值得買?

磨左三日
有冇買左smoke clear嘅巴打可以講下值唔值得買?

有隻透明hi v砌完覺得好一般般覺得少少伏
剪完就啪冇磨過 好懶
Mg自由2.0特別貴版好定普通版好
有冇人砌過特別貴版
有無推介新手玩邊隻噴槍,未玩過想試

玩下台灣槍先
想知再講
剪完就啪冇磨過 好懶

之前砌過隻隻3.0,冇磨過,好樣衰
自此之後所有全透都磨

終於搞掂個骨架

噴槍呢啲唔算太天價嘅嘢 我主張第一次就買好啲 直接買 iwata 就ok 一旦唔啱玩 resale value 都高啲 隨時只係蝕一支臺灣槍嘅價錢 但就試到靚嘢嘅效果 如果啱玩 又唔駛洗多筆升級

噴槍呢啲唔算太天價嘅嘢 我主張第一次就買好啲 直接買 iwata 就ok 一旦唔啱玩 resale value 都高啲 隨時只係蝕一支臺灣槍嘅價錢 但就試到靚嘢嘅效果 如果啱玩 又唔駛洗多筆升級

thx巴打,本身諗第一次淘or田宮

終於搞掂個骨架

脆唔脆
Mg自由2.0特別貴版好定普通版好
有冇人砌過特別貴版

特別版隻色好怪,隻白好似塗改液咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞