『薪火post』BNO 續期資訊(17) 唔睇Q&A 唔好學人續

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
認真答你....睇下case 複雜程度+你比幾多文件人處理

個個officer 處理需時都唔同....但呢到case大部份2weeks 內會由MHPO收到文件處理申請去到dispated

大家覺得咁答OK嗎?OK我放係Q&A到
過咗期幾年
有冇舊果本
有冇counter sign
有冇出世紙
有冇父母出世紙/結婚證明
Ward
10/10
視乎case 複雜程度+你比幾多文件人處理

個個officer 處理需時都唔同....但呢到case大部份2weeks 內會由MHPO收到全部所需文件處理申請去到dispatched

十大熱門問題
視乎case 複雜程度+你比幾多文件人處理

個個officer 處理需時都唔同....但呢到case大部份2weeks 內會由MHPO收到全部所需文件處理申請去到dispatched
CTRL C + CTRL V
有冇睇埋#1入便條LINK個WORD呀?
新Post留名
除非有巴打係HMPO做
唔係都幾難搭到你
你有舊果本
有counter sign
有出世紙
基本上冇咩事
冇入一排又好似多返人
跟返 hmpo 官方個時間寫好喇,費事有人見到就真係預足起飛兩個禮拜黎 renew
諗起上個post個清
要去旅行真係自己諗清楚
唔好成本特區護照寄過去跟住上黎問幾時會收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞