『薪火post』BNO 續期資訊(17) 唔睇Q&A 唔好學人續

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
應該會有電腦記錄嘅
扑佢個臭街就係佢銷撚左我d文件搞到我乜屄紀錄都冇

發夢
好多都冇咖,連入籍bdtc都冇
咁,點解係upgrade而唔係比返bno?
因為唔知你咩身份,所以疑點利益歸於被告?
下個topic:要續好快d續啦
上面幾位係咪有問題呀
依家 Home Office 連喺本土出世住咗幾十年嘅人都話唔係 BC,冇資料嘅話更加唔會送個 BC 出黎啦吓

我...唔識回應
諗過好多方法,但始終係自己知識同控制範圍外。

信寫左好多封,hmpo都回左好幾次唔同嘢。我申訴專員甚至國會議員都有諗過但始終冇具體證據好難搞,因為國籍講緊係法律,唔係銀行信用卡積分過期冇左叫銀行酌情回水。然後之前轉工忙左所以都冇咩精力搞佢,事實上要搞佢都依然係有得搞,不過只係為比佢唔得閒而搞,sort of為啖氣,用公開資料政策要佢公開類似case,公開銷毀咩資料,有幾多關於香港嘅connection之類,但end up倘若佢認錯,都只係承認銷毀資料唔正確,或者冇轉移足夠資料嘅決策有誤,係搵唔到我就係搵唔到。

上面有巴打講疑點利益歸被告,可惜呢個問題,原告係我被告係佢,所以...
https://lihkg.com/thread/633593/page/1
香港關係法都差唔多喇
bno將會全面進場
關咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞