Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
三個都無好感
本身各有各做都仲有睇一兩條片
三條友做耐咗啲就變哂質
Mira成日痴各地youtuber拍片 成班懶係fd咁咪又係為錢而fd
Mao見mira人脈廣 所謂既網紅 就痴埋去mira度
金ling就開始痴韓仔堆 係韓國耐咗就微整 近排佢條友消失咗 連啲sweet既片都無埋 完全變哂質
曾經有同學問過佢係咪同w.k 分左手
佢冇正面回應過
唔知係咪想消費w.k 到2018
越睇D留言越踢越多
越來越有Morning朱 feel

咁可能Walter Kwan比佢飛咗係好事呢!
反正又有錢又有才華,
大把門當戶對可以選擇
襯仲後生搵過個好既,
好過林峯咁幾廿歲先疑似比人帽咗仲on居
呢個真係唔清楚
因為我係佢同屆同學 但完全冇同佢講過野
嚴格黎講 佢把聲真係好嘈
上堂乜撚野都傻笑一餐 扮傻大姐
所以拍拖既事都係好後期佢地公開先知
至於分手既傳聞就其中一個男仔fd爆料
果期ws gp好多花生食
金玲 鬼馬喇你 原來你咁識玩
佢同魔術師曖曖昧昧咁
又某人又剩
推 八婆
Hurt完人仲要示威 死臭西
上面話個魔術師有男朋友
佢同魔術師曖曖昧昧咁
又某人又剩
上面話個魔術師有朋友
三個都無好感
本身各有各做都仲有睇一兩條片
三條友做耐咗啲就變哂質
Mira成日痴各地youtuber拍片 成班懶係fd咁咪又係為錢而fd
Mao見mira人脈廣 所謂既網紅 就痴埋去mira度
金ling就開始痴韓仔堆 係韓國耐咗就微整 近排佢條消失咗 連啲sweet既片都無埋 完全變哂質
一直都想知walter kwan係未有錢仔
留學美國都應該中產啦
分手之後 本身walter kwan ig unfollow佢+del相
之後先有人係youtube問佢係咪分手
點知過多排walter kwan又follow返佢 兩個人仲要間唔中會like對方相
啲人問佢係咪分咗手 佢即刻喺下一條片個info打特別鳴謝walter kwan
個咩mao都係臭閪啦
之前夾埋個馬拉佬搞咩youtube搵錢課程
佢同魔術師曖曖昧昧咁
又某人又剩
上面話個魔術師有女朋友

個魔術師係真係有女如果條女知道佢男朋友同金ling痴身痴勢會有咩反應呢
其實係馬拉佬主辦定點?
咁Mao同Mira只是介紹人?
係 幾靚女
不過個魔術師ig無女友合照

魔術師知金鈴屋企密碼
但係好似幾fd 同mao一齊過年
好啦 封口喇 唔再講
始終我唔係當時人 誰是誰非就定斷唔到
不過可以肯定既係 佢再賣廣告會有更多haters
大個女喇 咪再屈人抄你片
世界好細架
有人逼你封口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞