Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
推到佢收皮
求下你唔好再推,鈴鈴真係會家破人亡 平時搵得多洗得多,遲下俾你地搞到沒收入,真係會係韓國訓街架 我唔想女神遲d要做雞 求下你地放過鈴鈴,千萬不要推
越爆越多嘢
鈴鈴
點會訓街 最多咪返黎香港咬老綜
再識條有錢仔 有男人同政府助養
閒時又賣下老翻做外快
訓到下晝就落樓下high tea
不知幾嘆
我都知佢好慘
咁鍾意拍片分享 不如分享下點樣拎綜援都可以去歐游
人哋淘寶開箱達人
佢應該拍吓淘寶老翻Again B同Anna Siu
再放上網當正貨sell
睇返P20個summary
真係唔好推呀大家
呢家俾你地唱到臭雞格咁,邊有男人埋單 唔想遲下上141見到佢post 相 咩前人氣youtuber 初下海 金之鈴 ,500全套 800韓式推油,1000 韓式sm互動 我唔想見到女神既未來 呢家既女神又true 又pure ,千萬不要推
求下你唔好再推,鈴鈴真係會家破人亡 平時搵得多洗得多,遲下俾你地搞到沒收入,真係會係韓國訓街架 我唔想女神遲d要做雞 求下你地放過鈴鈴,千萬不要推
點會訓街 最多咪返黎香港咬老綜
再識條有錢仔 有男人同政府助養
閒時又賣下老翻做外快
訓到下晝就落樓下high tea
不知幾嘆
呢家俾你地唱到臭雞格咁,邊有男人埋單 唔想遲下上141見到佢post 相 咩前人氣youtuber 初下海 金之鈴 ,500全套 800韓式推油,1000 韓式sm互動 我唔想見到女神既未來 呢家既女神又true 又pure ,千萬不要推

金之鈴
乜都係韓式 韓式bj
韓式奶袋底
門口仲有聲道選擇 1 陀地 2 韓語 3 譚仔口音 4普通話
救命
好在早上睇姐 上面個白雪雪 恐怖到
幻想下你大大力插佢果陣,佢不憤咁用對死魚眼望實你,再大力d插果陣佢開始咬唇忍住唔叫,最後抽插果陣佢終於忍唔住大叫 : An Nyeong Ha Se Yo 我係金鈴
減完都係貴過人

放返係第一頁比多d人睇到佢啲好人好事
笑死
乜都係韓式 韓式bj
韓式奶袋底
門口仲有聲道選擇 1 陀地 2 韓語 3 譚仔口音 4普通話
救命
幻想下你大大力插佢果陣,佢不憤咁用對死魚眼望實你,再大力d插果陣佢開始咬唇忍住唔叫,最後抽插果陣佢終於忍唔住大叫 : An Nyeong Ha Se Yo 我係金鈴

呢位金粉好癲
做雞都要國際化
唔爭up埋去YouTube
咁多clickrate 廣告實好和味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞