Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
可能係細執無變得太勁
加上我差唔多十年無見佢
覺得整完都係咁上下

其實作為同學
佢一開始start up
初初幾條片我都有睇嘅
佢份人又無咩點叫做支持friend
雖然唔係話真係好熟

但佢拍Youtube school條片
加上我自己好憎Clickbait
所以一直都無睇佢啲片
正蝗蟲
以前就呃香港資源
攞完著數就閃人
依家倚住韓流拍youtube上左位好似
多左少少人識
就即刻反黎開間垃圾公司想呃香港靚妹錢
成個翻版大佬B咁
又係抄又唔撚認
開埋間濕尻公司想cap水
最重要既係大家都咁放蕩
呢條八婆事隔多年仲係到死撐
覆人comment又串柒柒
擺明想步萍萍後塵
巴絲們識做啦
勁clickbait 你係有料啲片好睇自然會有人禁入黎睇架啦 最憎人用埋啲咁嘅手段刷views
其實我唔係好明點解mira喺香港好似唔算話好出名 (我身邊啲朋友大部分都唔知佢係乜水) 但佢啲views分分鐘仲多過啲比佢更出名嘅youtubers?
佢同班youtuber school d人好似好識用好多方法去刷views
我都唔明
佢做一兩年
已經有mingjai做差唔多十年嘅views
啲人係咪咁鍾意睇Cliclbait
定好似過街老鼠大J咁買views
雪姨係咪司徒夾帶果間野?
可以佢仲有台灣 馬拉呢啲target audience掛
得啦知你既鈴姐最好
呃綜援 又有錢買iphone macbook
Grad trip仲可以去外國
綜援萬歲
呢隻蝗收皮啦屌!
很想對鈴鈴說聲加油
唔準你地話鈴鈴,鈴鈴呢家一定谷住道氣,一定好唔憤氣 大家話鈴鈴好啦,千萬不要話埋鈴鈴個大陸媽媽係臭閪 到時鈴鈴真係會發火 窮人好慘架 呢家先叫轉變到環境威返次,又要俾你地話臭雞 ,真係唔好話佢個窮老母
不得了 要放post2 #1
宜家啲人鍾意睇
之前pewdiepie 都講啦 啲片低質都好
都引左人睇先
繼續推
鈴鈴好耐無update ig story了
點解水哥會忍到金鈴咁耐
究竟佢中意金鈴啲咩
俾韓仔玩真係好柒
有無人覺得佢額頭粒墨好礙眼
佢啲片女性向
啲後生o靚妹應該識
同埋佢成日同其他YouTube 合作拍片
可能會多啲人識
不過唔知佢有冇刷views
我都睇過佢一排,後尾unsubscribe咗

仲有另一個叫海恩奶油好似同 mira幾 friend
港女黎,去咗台灣讀書
成日用國語拍片
睇睇下覺得佢越黎越煩膠冇再睇

利申:藍絲
認真佢講韓文勁難聽, 加埋D港式口音
仲好意思笑人唔識韓文
平時唔睇佢D片, 咁岩有次見到個節目叫"潮X首爾"係佢主持
心諗都唔知乜水

公司有個師奶同事睇開韓劇, 然後又會LIKE呢條金鈴既page
之後番到公司成日講"我睇金鈴話韓國乜乜乜, 佢話韓仔乜乜乜..."
當佢神咁拜
D金粉真係無撚腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞