Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
依家好似撈得好掂. 睇來就來結婚 攪到個醒目老公
不過預咗. 個性格咁進取. 醒目女來.
邊到有老公
正解
推到多人睇到
等連登仔唔好埋錯單
其實都幾肯定呢條韓仔想一腳踏兩船啦
岩呀
水哥千萬不要放閃卡出黎阿
金鈴真係會名譽掃地架
真係會變臭g架
又幾靚喎?Model?!
係!利申真的好重要!
蝦條既野 韓仔點會嫌多
全世界男人邊會厭多先岩
Liz真係好過金鈴好多 又會覆人 而且份人好真又成熟 好中意佢啲笑聲
圖呢
開心些牙下丫
有段片金鈴同幾個韓仔去滑雪 成班得佢一個女仔
夜晚瞓同一間屋(金鈴話佢自己一間房)
好痴線
好彩同walter kwan散左
我想講佢有段片話自己做過植入式隱形眼鏡, 我去問過價要成七萬蚊一對眼囉
成身都係精
有段片金鈴同幾個韓仔去滑雪 成班得佢一個女仔
夜晚瞓同一間屋(金鈴話佢自己一間房)
好痴線
好彩同walter kwan散左

係呀我都有睇
當堂打左個凸
一條女同幾條仔同屋
我記得好似仲有飲酒
我都係舊登過嚟嘅死老嘢
當年睇住爆幾個1001
做個summary先
1. 綜援賣帽少女單嘢係明報報先嘅,但google一搵原來係鄭金鈴自己報料俾各大傳媒去報佢,但得明報落搭
2. 起咗佢成個Xanga出嚟,一路都係形象百變,受訪前係曲髮,上報喇就整返個負厘子扮乖女
3. 大陸有間大屋,不時返上去玩,天水圍間公屋又闊落,爽歪歪
4. 上咗集鏗鏘集定星期X檔案,加埋個Blog,睇到佢生活都幾富泰,平時飯餸又魚又鴨,兩部數碼相機,電子琴小提琴,新嘅plasma電視,NSD,上面巴打話有Xbob,你話唔有錢都OK,但話拎綜援赤貧就有點誇囉
5. 喺forum賣老翻Anna Siu銀包,喺學校又幫同學燒mp3落CD,逐隻歌計錢
6. 點解第一頁話果陣有讚有彈呢,因為多人講到佢隻狗公都上埋水同佢護航,講到乜都係佢送俾佢,佢份人唔係咁,15碎就送again B俾佢港女育成
7. 當時巴打整咗個社署舉報Template,當月數字係爆哂,社署有無做嘢就唔知
8. 蝗性難移,人哋話版權有問題,佢就自己去搶註,又話有send信去問任天堂
9. 假,明明自己搏上位,節目入面話好大壓力匿入衣櫃扮喊
10. 佢本身Jupas係派去嶺南,appeal咗先入得返KongU文學院
11. 中學果陣已經跟學校去美國,AL之後狗公陳強開個位佢做DJ都做做下走人去歐洲德國乜乜乜玩,雲海專欄寫咗文鬧爆要其他DJ執佢屎,大學期間秦國台灣乜乜乜唔洗講啦,外遊次數仲多過返工搵錢嘅連登仔
12. 15碎的夢話要做設計師乜乜嘛,自家設計帽呀嘛,果時又俾佢去天比高學嘢,KongU文學院!?選校花靠樣上位!?說好的Design呢?

而家諗返佢所謂設計
只係果時個大陸婆識淘寶香港人未識
淘寶大把幫你印logo喺現成頂帽度
同知道自己靚女呀嘛,唔係鬼有人理咩

諗到再補
佢依加應該搵好多 咁多廣告又開公司
隨時個植入式隱形眼鏡都係廣告
最搞笑係話因為不能戴con先做呢個手術
但之後佢又不停戴con

所以從來不覺得佢無錢
仲話原來是綜援戶
佢D老翻Anna Siu都應該淘寶攞貨
姐係好似而家人哋果D名牌開倉咁
真係醒目女呀無論韓流定老翻嘢都早著先機
由淘寶變到有大Brand sponsor
都係睇呢個post先知佢除左賣帽原來仲賣老翻銀包

大陸又有樓⋯⋯
見到勁多女睇鄭金鈴就想恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞