Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
身邊識大把女仔都好過佢 唔好睇唔開呀 成世人架
金鈴洗咩理你班連登仔,有我地班死忠支持都夠鈴鈴年薪百萬啦 ,呢家大把錢唔洗好似你地係香港做奴隸,你地酸都沒用,淨係識話鈴鈴臭雞,連登仔只係班識酸人地有得不勞而獲連臭雞都不如

著校服既小金真係好pure
好好j
中學生已經用iPhone 咁富貴?
哇係咪iphone呀

著校服既小金真係好pure
好好j
哇係咪iphone呀

哇 係我出左黎做野都唔捨得買既iphone啊
死忠們,我地一定要守護金鈴,唔可以俾人地話主人係臭雞 金鈴唔係臭雞,一定唔會呃人,d人話佢抄任天堂,我就話任天堂抄佢,d人話佢沒責任,我就話903先最沒責任請得學生預左架啦 ,d人抄鈴鈴沖涼就真既,我地鈴鈴發明機場沖涼,個個走黎抄 又話鈴鈴痴埋韓仔度,我唔信架,鈴鈴一定係處女,係純潔既雞,絕對唔係臭雞
咁男仔唔長進的確係抵畀人飛ge,
溝港女喎
鈴鈴在意物質有咩問題,係女人都貪錢架啦,我有俾你屌架
死忠們,我地一定要守護金鈴,唔可以俾人地話主人係臭雞 金鈴唔係臭雞,一定唔會呃人,d人話佢抄任天堂,我就話任天堂抄佢,d人話佢沒責任,我就話903先最沒責任請得學生預左架啦 ,d人抄鈴鈴沖涼就真既,我地鈴鈴發明機場沖涼,個個走黎抄 又話鈴鈴痴埋韓仔度,我唔信架,鈴鈴一定係處女,係純潔既雞,絕對唔係臭雞

金粉?

曲線要講明
Ys 十年金粉 ,晚晚都j一次鈴鈴 絕對信任鈴鈴 一定唔係臭雞
我只記得佢好初期講過自己是WH
不過佢又無搵過工,唔先點為之可以拎到WH同拎黎做乜囉
不過睇完樓上D巴絲留言就明其實個WH
同日本個比根本形同虛設

but呢D唔係重點,佢咁「醒」呢D小事難不到佢啦!任天堂同商台都咬佢唔食啦
直線支持
真係好勵志
鈴鈴不嬲係受害者,俾社會逼害
你確定係「港」女?!
反而覺得如果食回頭草的話,
就堅係唔長嘞
小李
係美國留學讀音樂有咩唔長進
唔好話佢做youtuber以為自己紅左
人識得多左 諗住可以揾個個
再有名有利啲又有錢既仔幫佢去上流社會
同埋唔好影衰港女
佢只係個大陸落黎既西女人
佢個ex walter kwan真係好慘
俾鄭金玲飛左
理由係睇唔起佢唔長進
身邊個個同學唯有扮唔知
Hurt到個男既好慘
條友自己拍片同好多條仔曖昧示威
正一臭西
當初我睇佢YOUTUBE我仲以為佢男朋友對佢好衰 係佢男朋友飛佢
點知原來真相係咁
咁男仔唔長進的確係抵畀人飛ge,
溝港女喎
你確定係「港」女?!
反而覺得如果食回頭草的話,
就堅係唔長
等我對返就嚟十年前個po睇巴打係邊位先
話說果陣買again b嘅狗公去咗邊
好想知佢咁細個就溝佢都無得食,俾陳強食咗
而家睇住合金鈴變咗絕世大港女嘅滋味係點
Again b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞