Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
搭單想問下mira有咩衰野
樣衰
以前係佢眼中就有錢既
依家做youtuber接接埋埋咁多廣告
佢自己都fatfat啦
拍youtube識人又多左
緊係痴啲對佢上位有用同帶到佢去上流既人
大陸女人不嬲為利益不擇手段唔認人
錢同彩 都係條女袋哂
聞說 佢係學校冇咩同性朋友
女仔緣係差咁d
開到個話題 但長期fd到既冇幾個
真係辛苦哂阿pat
一開始我都覺得佢d片ok
睇睇下發現原來是肥妹仔
就開始反感
之後就越黎越多廣告啊癡落d韓仔度啊吹奏泡菜啊咁

不過佢feel真係MK好多,
所以見到佢D片都唔會想比view佢
Pat都係佢大學同學?
不如叫自己金菇
佢收好貴

識人做PR搵過佢
由佢拍蝗語片開始好憎佢
佢個ex walter kwan真係好慘
俾鄭金玲飛左
理由係睇唔起佢唔長進
身邊個個同學唯有扮唔知
Hurt到個男既好慘
條友自己拍片同好多條仔曖昧示威
正一臭西

一直都好鐘意佢男朋友
睇佢啲片都係為左佢男朋友而睇
講野又搞笑 又有音樂才華
咁好既男仔唔值得同依啲新香港人臭西一齊
佢自己都做到咁都係想人話佢地曖昧姐 啲忠粉做乜9 都唔理解自己主子既
唔係啦
但竟然有人頂得順佢
條女成日扮傻扮可愛 所以埋唔到女仔堆
好似話男朋友係台灣人?
唔知有冇記錯

之前有段片係去台灣,扮韓國人落order
想test九份既商家是咪識韓文
自己google grace.Lwk 就有相睇
佢呢幾年真係洗晒底無人知佢以前啲嘢 fb成日見佢廣告
周邊產品都夠膽講 你無老任授權人哋唔倒返轉告你剽竊抄襲都偷笑啦
點解分左手都唔del同男朋友一齊拍嘅舊片?
新片又剪到同魔術師好曖味咁

分左手就好心del左啲舊片啦!
佢2017年回顧都仲有講一段同男朋友既片
希望可以唔好再消費 walter kwan啦
咁撚岩既
岩岩睇睇下YOUTUBE發現有條女叫鄭金鈴
即刻諗返起之前賣帽果個都係叫鄭金鈴
原來佢做埋YOUTUBE爬
其實佢都幾醒 細細個就識上位 到呢家仲成日去韓國
港女既偶像
金塔
佢同男朋友d片views都幾多下
佢實係唔捨得del啦 分分鐘搞到佢搵小左份糧
佢男朋友一定有更好選擇 唔洗同呢條臭腥香港人一齊
你見佢成日自己一個同成班韓仔一齊就知
佢個ex walter kwan真係好慘
俾鄭金玲飛左
理由係睇唔起佢唔長進
身邊個個同學唯有扮唔知
Hurt到個男既好慘
條友自己拍片同好多條仔曖昧示威
正一臭西

一直都好鐘意佢男朋友
睇佢啲片都係為左佢男朋友而睇
講野又搞笑 又有音樂才華
咁好既男仔唔值得同依啲新香港人臭西一齊

我都係
睇得出佢男朋友好就佢同錫佢
唱歌仲好好聽
佢地唔知由鄭金玲yr1定2開始 就拍拖拍到grad
但係條友一飛去韓國 r到d有錢仔就飛人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞