Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
連登仔鍾意反d 垃圾先,睇訂閱都知金鈴差mira成皮野 唔同班次,如果用雞黎比較,一隻係一樓一 另一隻就酒店雞,但我強調佢地一定唔係雞 2個都係pure pure女神處女
乜撚野呀
第二頁我已經留名話要推個post上熱門
唔係鍾意liz就係鍾意鄭金鈴 痴撚線
好似無見過mira串人
金鈴一有負評即係串77咁 性格超差
肥妹港女同新移民比較,新移民係失色d既,始終沒咩教養 但我呢個死忠就係鍾意沒教養又cheap既 鍾意睇d小家既人谷住谷住,好爽
根本崇韓同靠youtube搵食唔係罪
但新移民鈴鈴呃綜援扮可憐先係問題
佢之前搞代購 一支不知名唇膏要二百幾
係歲呀 唔係碎
呢個係雪姨(自雪雪)?!
佢近排開嗰間公司都好似搞代購
又大把妹妹仔進貢比佢喇
夾帶私逃又會搵佢堆埋
我都係本身唔欣賞Mira多d

不過論到要反當然呃社會資源仲要扮窮博出名機會,用賣
其實最大問題係佢十年後既今日都唔認錯抄襲
仲要串到叫人返去做好功課先黎攻擊佢
post2一定要聽小金話做足功課
整合哂係第一頁
唔係一陣又俾人話亂屈佢
有無絲打下個post可以幫手係下面做懶人包

依家暫時鄭金鈴既惡行
1.賣老翻帽仲要大大隻字香港註冊,扮原創
2.報料比各大報館訪問自己
3.係報章及星期日檔案訪問中扮家境清貧
但被網民發現生活富裕

4.呃綜援(見上圖
5.聲稱賣帽只係想減輕屋企負擔,但又問老母攞錢去美國
6.為左上位中學已經溝個大自己十年既男人
成功比佢r到係903做dj 有自己一個鐘既節目
7.無責任心,一句話要去成個月德國grad trip
就掉底個節目
8.攞完哂香港資源就閃人去泡國追星扮韓妹
9.當初貪walter kwan 有d錢就痴埋去
同人拍緊拖仲同啲韓仔攬頭攬頸
後尾仲爲自己做beggar上左位好多選擇就飛尻人 完美演繹大陸西女人本性
10.有女朋友既仔都姣,唔識避忌
11.同成班男人一齊去滑雪住埋一齊飲哂酒知咩事啦
仲upload埋上youtube比全世界知佢有幾放蕩

12.疑似比帽人帶
13.經常係youtube封面加上某幾位韓星
再係tile誤導人片段中有明星出現
借用韓星上位 呃觀眾點擊率
14.態度囂張 自我中心
15.經常借助其他人黎幫自己上位,用完即棄
打漏歡迎補充
連登仔鍾意反d 垃圾先,睇訂閱都知金鈴差mira成皮野 唔同班次,如果用雞黎比較,一隻係一樓一 另一隻就酒店雞,但我強調佢地一定唔係雞 2個都係pure pure女神處女
好似無見過mira串人
金鈴一有負評即係串77咁 性格超差
根本崇韓同靠youtube搵食唔係罪
但新移民鈴鈴呃綜援扮可憐先係問題
我都係本身唔欣賞Mira多d 但最多咪唔睇佢

不過論到要反當然呃社會資源仲要扮窮博出名機會,用賣
老番扮正版呢D
都未計佢之後嗰啲了
唔是有賣老翻銀包(Again b )
同咩CD 轉歌⋯⋯ 咩?!
雪E排牙好撚恐怖 可唔可以搵人打凹反佢上牙入去
師奶8婆係咁,不過我都相信佢係處女,老處女
小金女神既事蹟太多 不能盡錄
大家幫手補充反
本身唔鍾意mira,但成日覺得佢瘦左應該幾靚
佢之前賣暗瘡貼 120蚊一盒
之後見到有其他代購賣68蚊一盒 再平都仲有
佢間shop先減到80一盒
佢真係食水勁深
為咗收錢賣廣告 今天的我打倒昨天的我(?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞