Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
Angel b
鈴鈴最愛again b
自己用狗公送嘅正牌agnes b
賣就賣淘寶攞貨again b
話唔中意個啲學校讀出黎嘅youtube8
但我想講佢d片嘅format 標題 structure都勁似佢地學校
佢係咪del左d片?
唔講唔覺佢地unfollow 左大家,仲好似unfollow 埋其他魔術師(eg DK), 唔通鬧翻左?
可能係正印詐型!
金鈴一定有喺各大機場沖涼拍片嘅專利
啱 Casey Neistat喺佢面前都要收皮
乜水嚟㗎,係咪果個成q日响youtube話自己韓國乜柒果條煩西,最撚憎啲港女成日標榜自己去咗第二度,十足亞歷山大老母同唔知乜撚三家姐,食屎啦
15歲就諗 sd自己既野比各大報紙
扮窮扮慘 等多啲人報 可以多啲機會
真心痴線

Btw 佢地呢啲收錢拍片賣廣告 可唔可以去稅局提佢地交稅?
似係人地貪佢易上先so下佢
唔通真係貪你隻腳飢荒時夠食成年
以為魔術師會飛左條女可以坐正
點知比人
阻止d帽再係市場出現而佢又有錢收
可能任天堂係唔反對整啲帽自娛
正如粉絲自制周邊都係自己J下 派比其他粉絲 幫自己明星宣傳下
但佢夠膽死申請外觀設計專利 攞去賣添
仲聲稱自己原創 大佬 任天堂冇授權㗎
心冧邊忽佢設計 頂帽咪求其上網搵帽嘅版形
copy & paste個logo 持住人地冇係香港申請專利 快一步據為已有 真係醒目女
前個排唔係痴緊個日本仔咩
輕輕推
佢最叻就係煲大個標題,但裡面其實有9成都係垃圾片,成日覺得自己整啲綜藝效果好正咁,煩膠到爆。

佢最近有條片係同幾個魔術師一齊去滑雪,訓埋同一間酒店過夜,一條女對五條仔,6P係識玩嘅,分分鐘玩到反哂皮,Walter Kwan 仲點啃返佢啊?

如果有條女同你講佢試過係間酒店同6個男人過夜,你點諗。咁唔知醜嘅女人仲要拍片話俾人聽都係第一次見。

另外佢已經係香港開埋鄭金鈴工作室,再賺埋班死忠錢,雪姨仲做埋佢經理人,可以係鄭金鈴ig 個job email 見到係雪姨嘅。
更正 係四條仔 所以只係5P
睇佢啲相都唔係瘦啦
不過佢本身都真係唔高
maybe 48-49都叫四十幾掛

不過佢唔係話真係好肥
真人同相其實真係差唔多
同以前中學都無咩點變
都無咩黑歷史...正正常常女仔
只係無諗過做佢會Youtuber
重要咁多人睇
佢啲新片冇睇過 估唔到同水哥分手之後咁癲
一女四男
雪姨係咩人 經理人?
佢啲標題內容同youtuber school出嚟嗰堆一樣
仲好意思話人物以類聚
佢嘅朋友jennifa 都係哩間野出嚟咖咋
佢都有做微整型,一做就已經好反感,呢啲廣告錢,臨老就知慘。

應該係主力幫佢搞公司嘢,同埋香港啲job
呢個雪姨有同亞視暗星係時代廣場開指甲舖
點解會叫自己做雪姨?難聽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞