Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
佢同walter kwan有好幾條片都過100k views
分左手都唔捨得del
人地要用view數搵食
佢同walter kwan有好幾條片都過100k views
分左手都唔捨得del
人地要用view數搵食

但佢好似del左魔術師d片?
push
進駐熱門幾日
贊成
仲要放係最多人睇既page
推到佢無得借韓國呃飲呃食
呃綜援都唔夠? 煲大啲都少好多job啦
仲有逃稅呢
金鈴夠薑咪貼張稅單囉 敢寫包單佢一定無交過稅
呃老綜都唔夠 少少稅都唔洗交
快撚啲入韓籍啦 成家支那賤種蠶食香港資源
唔好打住「香港人」嘅旗號柒出國際啦
佢都係返返上佢偉大嘅祖國啦
好老實講 要金玲要好似大佬b咁收皮係好難
大佬b係因為真係做啲實質欺騙fans嘅行為(賣山寨貨扮高級外國化妝品,google圖扮自己設計)而金玲都只係寸寸貢、厄綜援、自己鋪路幫自己搵食,所以殺傷力唔大,加上香港人善忘#

全香港有幾多人交稅供緊好似金鈴呢類新移民
其實有無人知佢而家成家係咪仲拎緊老綜

如果係呢條女真係好撚重機心
工作揀返呢類 避入息審查 全家免租 年年雙糧
政府咬一份 自己做begger咬一份

食盡兩家茶禮

屌你老母不推不是人

咁多年天水圍公屋租金 + 小學到中學書簿車船津貼全額 + 大學full grant + 咁多年老綜收入(雙糧)

真係爽撚到
香港本土基層就腳踏實地捱到五勞七傷咁養大啲仔女

你老味支那賤種 黎到香港養尊處優
唯有繼續推啦
最緊要係比啲盲粉知
金鈴根本唔係啲人吹棒得咁勁嘅韓國達人
撇除以前嘅唔講
佢話晒拍過韓國旅遊節目
但其實連基本嘅韓文都錯
覆人又串 從來唔反省
起碼呢啲野要比更多人知 唔好比金鈴呃到
正臭西 屌你老母奶盡曬著數
好撚恐怖
推到支那種收皮
成家入籍韓國啦屌你
其實依家都愈爆愈多
同埋佢最近都反黎開左間新公司
都係想cap水嫁啦
同埋佢againb都可以扮agnesb拎出黎賣話made in japan
鄭金鈴本身個人大話多多
唔覺得呢個人做生意會有咩誠信
到時等佢呃完靚妹錢
等到佢賺到fat fat先收佢皮就太遲
推到po 2
睇親佢d片由第一個打招呼已經聽到人好撚尷尬
唔明點解呢d 水平都夠膽出黎做翻譯呃飯食
唔識唔好教人啦好撚7呀
冇聽過呢條友
呃老綜
鈴鈴啱啱ig live
咁都仲有心情開live
真係敬業
有咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞