Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
條友真係典型賤種支那性格

貪財 小器 玻璃心 急燥
個種比人話一句 即時要衝出黎反駁既性格

真係成陣窮酸臭味出晒黎

始終係老綜垃圾家庭出身 點都做唔到上流人士架啦
睇啲片 睇你韓國新屋啲傢私擺位同埋裝飾

啲品味完全係支那style 狗果然改不了吃屎

唔好以為自己高人一等啦
大陸女人就算比你搵到錢
都係改變唔到你細細個係垃圾家庭 垃圾環境長大既窮人心態
覆cm都咁串 究竟鏡頭前後個人可以有幾大分別
唔係食開蟹嘅人真係未必識開蟹
但係佢咁樣覆咪仲顯得佢小學雞同eq低
其實佢係咪想要多啲heaters姐?
唔係食開蟹嘅人真係未必識開蟹
但係佢咁樣覆咪仲顯得佢小學雞同eq低
其實佢係咪想要多啲haters姐?
佢當自己識韓文好勁呀家下
其實唔識開蟹蓋我又冇覺得冇咩
但樓上絲打po左條link黎睇 佢真係扮嘢到仆街 見到隻蟹驚到大叫 又要驚又要食 驚咪唔女食囉
推到佢好似大佬b咁收皮
你班連登仔唔好幫佢上位就真 本來剩係知佢賣老翻帽 遲下可能個個都識

識佢啲衰野

唔睇佢啲情史,淨係上面人地幫佢果陣有其他路數飛起903,搵fd做對比再like網友踩自己fd comments,有新漂眉贊助就踩舊果間都知佢份人仆街啦
終於有人講佢
紅咗唔識人 抵佢無朋友

好似帶埋條女出黎玩咁
小金就好 韓國咁多野食
推到魔術師女友睇到
作為walter既朋友
其實金鈴同walter kwan既共同朋友唔算多
最熟既黎黎去去都唔超過6個
但兩個分左手後 同屆既同學已經火速係ws gp瘋傳!
多得果幾個朋友睇唔過眼 同金鈴反哂面 爆哂佢大獲
條港女覺得walter kwan冇大志 加上聚少離多
男既知佢係韓國做主持時 同d韓仔摸哂面又摸哂頭 聞到陣綠帽除
成日鬧交就俾條女飛
飛左後就知條拜金港女痴左去個韓國某魔術師(唔開名啦)
個魔術師瘋狂追條女 係咁俾job條女
兩個人曖曖昧昧好識玩
條女都拍到個好碼頭 不知幾享受係韓國做泡菜妹
重點係 walter kwan身邊既男仔fd (原本係同鄭金玲屬common fd)都同佢抹哂面
大家知咩事啦
利申walter kwan幾正
金鈴出名dd就飛人 好慘
公有公說 婆有婆說
聽水歌朋友講 女既就話係男唔上進同冇交帶 成日搵野嘈交
開初兩個協議左分手唔講出去
但水哥被飛真心hurt ig一野清哂所有相 成日up sad歌
D風就慢慢慘出黎
水哥 支持你
唔好為左隻拜金狗放棄成個樹林

walter kwan 大學嗰時已經俾方大同邀請一齊做演唱會都叫唔上進
多謝你地我先認識到佢
原來攪住佢條頸 wtf
原來咁勁咖 佢youtube channel 啲cover好好聽
上唔上進哩啲藉口嚟啫 大陸妹係好高騖遠
水哥又靚仔又有才華又錫女朋友
水哥又靚仔又有才華又錫女朋友

同我一齊
作為walter既朋友
其實金鈴同walter kwan既共同朋友唔算多
最熟既黎黎去去都唔超過6個
但兩個分左手後 同屆既同學已經火速係ws gp瘋傳!
多得果幾個朋友睇唔過眼 同金鈴反哂面 爆哂佢大獲
條港女覺得walter kwan冇大志 加上聚少離多
男既知佢係韓國做主持時 同d韓仔摸哂面又摸哂頭 聞到陣綠帽除
成日鬧交就俾條女飛
飛左後就知條拜金港女痴左去個韓國某魔術師(唔開名啦)
個魔術師瘋狂追條女 係咁俾job條女
兩個人曖曖昧昧好識玩
條女都拍到個好碼頭 不知幾享受係韓國做泡菜妹
重點係 walter kwan身邊既男仔fd (原本係同鄭金玲屬common fd)都同佢抹哂面
大家知咩事啦
利申walter kwan幾正
金鈴出名dd就飛人 好慘
公有公說 婆有婆說
聽水歌朋友講 女既就話係男唔上進同冇交帶 成日搵野嘈交
開初兩個協議左分手唔講出去
但水哥被飛真心hurt ig一野清哂所有相 成日up sad歌
D風就慢慢慘出黎
水哥 支持你
唔好為左隻拜金狗放棄成個樹林

walter kwan 大學嗰時已經俾方大同邀請一齊做演唱會都叫唔上進
原來咁勁咖 佢youtube channel 啲cover好好聽
上唔上進哩啲藉口嚟啫 大陸妹係好高騖遠

佢係素人黎講都算出名音樂人
Rubber band 方大同都邀請過佢一齊搞音樂會
絲打你好似表白咗好多次
介紹韓文既所謂youtuber /KOL黎講,佢啲韓文係好難聽 每次聽都覺得好尷尬 仲好意思串人地唔識韓文
好有機心
我係男都想同水哥hehe

睇到佢句「原來有人唔識韓文」真係笑左
讀左咁多年仲要主修埋,都仲係極重港式口音,用字、文法都係好小學雞
即係你串人都算啦,仲要自己唔係真係叻都要拎去串人真係好好笑

咁鬼大個人仲要有少少知名度
好心就算扮下野都覆得大方d啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞