Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
哇 成個整容膠樣
唔怪得咁唔開心
佢以前個樣都好地地 而家越搞越衰
佢除咗個嘴仲整咗啲咩 越嚟越似蛇精男
水哥嘅朋友你可唔可以睇實水哥千奇唔好心軟同返西鈴一齊?
佢強調無整容無開刀
就爆post
就快有post2

個post名可以叫: 真相就像倒後鏡一樣 你看到的是事實的全部---Youtuber鄭金鈴
發覺好多大陸底既「香港人」都係咁
攞綜援食好住好買好
難為一啲真正為香港默默耕耘
交足稅既香港人

你問佢咁樣呃香港資源好唔好意思
佢仲串返你 有得攞唔通唔攞?
綜援大陸蝗出頭天-屌你老帽鄭金鈴
咁驚人知佢黑歷史 btw po2開返其他台冇咁易沉底
拎綜援就可以中學去美國去歐遊 大把香港人做生做死都未出過亞洲 金鈴呢啲先醒 人生贏家
綜援咁易批咖咩 個審查廢咖?
當年咁多去信投訴佢政府究竟有冇做過野
仲可以出兩本書 真正係香港打出一片天
就咁睇眼底有打淚溝
蘋果肌可能都有打少少
唔多想睇佢以前嘅樣 所以對比唔到 唔知佢個鼻同下巴有無打嘢
佢啲韓文講緊啲咩
支那資產好難查的 隱瞞唔難 睇落似係佢老母大陸有返層樓/少少錢咁
其實有無教學揭發班撚樣
應該係下面嗰句中文 不過唔知grammar啱唔啱
擘大眼講大話 不知羞恥的蝗蟲鈴
推到條蟲似大佬b咁
即係有整 不過係微整
老江湖派帽鈴出左片
即刻送上負皮
尤其嗰死人豬嘴
鄭金鈴:
呃綜援 大陸有層樓都住公屋拎full grant 腥港人
抄任天堂出mario頂帽 放風比啲報紙知 等人報導佢既身世 令人以為好窮 搏出位
比佢搏到商台dj做 又因為要去歐遊粒聲唔出走咗
到而家 佢一條女同幾韓仔一間酒店房 男朋友明明有錢又去美國啲好top既學校學音樂 但又嫌人冇上進心 分咗手又驚死人知咁仲留低啲相 又要同個有女朋友既韓仔魔術師勁曖昧
又自我中心 一見到啲同佢意見不合既留言就串人
拍啲廣告又勁商業化 一味讚
教人韓文但自己啲文法基礎都唔好 教錯哂人

鄭金鈴你咁都唔收皮 唔好荼毒啲妹妹啦
仲有again b銀包呢
佢啲惡行多到我一時三刻都唔記得哂
樓主po2唔好再開吹水台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞