Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike

小金發火啦
j咗棚牙
嘩屌D牙肉

面相學黎計

牙肉外露的女子性生活隨便

古代有女子笑不露齒之說。有的女子笑起來時,不僅露出滿口大牙,而且連紅紅的牙肉也盡情地展示出來。這種女性一般性情倔強,不會有一點不順心時就哭哭啼啼,基本上是個樂天派。這一類女性在性方面較隨便,不贊成嚴格的一夫一妻制,。

樂天派既金鈴妹妹
唔怪得人窮志不窮啦 中學GRAD TRIP 咬老綜都可以咬到去歐洲
同問
佢間shop真係勁貴
以女神面膜為例,佢賣220,但出面賣98only, 食水勁深
鈴鈴應該睇鋼鍊啦,學習等價交換呢個道理,就好似一隻臭雞點樣包裝都只係一隻包裝左既臭雞,臭雞既本質點都改變唔到,咁當然鈴鈴唔係臭雞啦,係鳳凰 鈴鈴咁高貴點可以俾大家輿論,出左名唔洗受輿論係鈴鈴既專利,大家只可以讚鈴鈴,唔可以話鈴鈴係臭雞
BTW 做左幾年野都唔捨得去歐洲
呢套的而且確係一套幾有意思既韓劇黎
不過請佢唔好夾硬騎刧咗人哋套戲既正明意思好嗎?

佢當年正正就係自己製造一D單向輿論吓既得益者喎?!

係ig story寸大家啦喂

小金發火啦
呢套的而且確係一套幾有意思既韓劇黎
不過請佢唔好夾硬騎刧咗人哋套戲既真正意思好嗎?

佢當年正正就係自己製造一D單向輿論吓既得益者喎?!
鈴鈴只可以成為輿論下既得益者,但一定唔可以成為輿論下既受害者,人係自私架啦,你要我地鈴鈴蝕底緊係唔得啦,女人係輸打贏要架啦,接受唔到你唔好屌女阿笨
鈴鈴一定唔係臭雞
你入到商台咩?
入商台走一轉先講啦
mao市場大咁多 駛撚抄金鈴
淘寶貨扮韓國貨
俾完錢唔應機 冇貨又唔講
以前開左間無牌整容診所 醫生都唔知有冇牌 搵左yaki wong宣傳
樣衰臭串
你賣下屎忽去10次都得,歐洲對屎忽市場
笑死人咩 中學整完頂老翻帽就話想做設計師 等啲善心支持下貧苦小金鈴
睇完套劇就話想做記者
最後見youtuber又可以上位又大把錢 金鈴當初嘅設計師夢想去左邊
拍片賣屎忽有沒得諗,環遊世界賣屎忽
咁人係自私架啦,夢想係包裝出黎,現實d啦,我覺得鈴鈴沒錯,女人係自私係事實,鈴鈴沒做錯到,係社會欠左鈴鈴,鈴鈴只係社會既受害者,但鈴鈴唔係臭雞
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6306909&page=1
有懶人包
陳美玲又係一隻小強
大家千萬不要係鈴鈴所有片度 放呢個post link 同埋唔好話鈴鈴係大陸臭雞阿
鈴鈴真係會發火架,你地唔好話埋佢個大陸老母阿,真係會嬲架,到時出片屌7你地班連登仔就知死
想知佢阿哥點 金鈴你個大陸仔阿哥係咪仲拎緊綜援 定你養埋佢
仲有唔可以係FB PAGEhttps://www.facebook.com/yonseistudy2014/ 搗亂,到時就越黎越多人知鈴鈴俾你地話係臭雞,求下大家放過鈴鈴 唔好再話鈴鈴係臭雞
我地怪錯左好人
Post呢啲story無用架
你都識話香港人係好善忘
趁仲有人討論
小金快啲出黎澄清
唔係到時就無人理你
但你比人屈既事蹟就入哂大家腦
到時做beggar揾靚妹錢就無咁易
其實佢有進取心搵錢, 都有料.
唔會做窮人 .
呢種性格實搵到野做.醒目女 .
搵唔到條水路, 都搵有錢仔. 嫁咗佢
有冇識韓文嘅巴絲可以講下佢邊度用錯
放係下個post到

其實怕其他冇學韓文嘅人唔知呢啲圖發生咩事
不過呢條女寸到令我要揾番個post出黎
以為自己識韓文其實好多嘢都錯 仲出黎教人
sorry 我冇惡意架

佢錯o個d全部係基本野
數字都錯,仲亂教人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞