Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
仲有個去台灣港女
唔知咩奶油
上次我fd俾我睇左陣 勁造作
終於有人反
花生
作為walter既朋友
終於有人屌啦
見身邊啲女性朋友個個like晒佢個泡菜page睇到我眼都突
走去搵一搵確定左佢係當年mario帽條友個陣直情嚇到嘩左聲

唔係呀話由當年電台有人嘗識佢比佢試做dj
個節目名叫有些事你現在不做以後也不會做xyz唔記得確實名啦
做左一晚定兩晚之後話自己都係想放埋個暑假佢一下free ride左
要齊其他dj幫佢執屎
而家撈撚到風生水起 屌你老味真係
以前有Walter kwan都會睇下佢啲片
分手後條條片都廣告味濃 但佢又冇利申
之前佢sell自己ig shop賣嘅v臉mask
Before after都冇分別 仲要扮到好震驚咁
仲有佢頭髮長期都好笠 點解vs會搵佢賣洗頭水廣告
爆多啲
睇片Walter kwan好好呀 好搞笑
求內幕
當真?!
我仲估係條仔飛佢佢先唔出聲
上一兩年聽到鄭金鈴呢個名咁熟,原來係抄帽個條女
佢咪撚戇鳩啦,mao洗撚抄你咩,你唔好話casey neistat 抄你 佢有條片係頭等沖涼
根本好多 youtuber都無題目拍野,大家抄黎抄去
18禁系列食物個期 成班人個個拍一條
當年就只係個普通人
一陣就唔記得佢啦
佢依家做左youtuber
好多viewer都唔知佢之前啲事
之前又幫tvb拍野
依家算係公眾人物就唔同講法
推到佢紅
佢同MIRA 兩大極品港女(雖然後者更黑人憎)
吹到韓國天上有地下無
比韓國朋友睇條片都只係得啖笑
韓國依D地方連韓國人都頂唔順但居然會有班香港人幫佢地打飛機

Mira同佢個閪一樣咁臭
咁佢個觀感又真係好Mira少少

想聽mira啲衰野
佢啲片垃垃圾坡咁但係又勁多人睇
佢個ex walter kwan真係好慘
俾鄭金玲飛左
理由係睇唔起佢唔長進
身邊個個同學唯有扮唔知
Hurt到個男既好慘
條友自己拍片同好多條仔曖昧示威
正一臭西
作為walter既朋友

more
而家假假地都叫KOL啦
身邊好多女人like佢個page

當年係山腳推條友落街
而家嘗試係山頂推條友落去
又真係,無咗男友之後D片都好廣告
頭髮 佢已經好多髮型屋片勒喎!
都唔明佢吓吓set到咁行做乜
大多數clickbait 標題同風格都差唔多 好垃圾
hi on9
btw當年陳強都算係一手扶起佢
我估都係陳強推薦比佢試下做dj
以前未識諗個陣都幾鐘意聽陳強
覺得佢真係好似幫社會揭露隱青問題咁
上面有人話佢無料 可唔可以詳細講講?
其實金鈴同walter kwan既共同朋友唔算多
最熟既黎黎去去都唔超過6個
但兩個分左手後 同屆既同學已經火速係ws gp瘋傳!
多得果幾個朋友睇唔過眼 同金鈴反哂面 爆哂佢大獲
條港女覺得walter kwan冇大志 加上聚少離多
男既知佢係韓國做主持時 同d韓仔摸哂面又摸哂頭 聞到陣綠帽除
成日鬧交就俾條女飛
飛左後就知條拜金港女痴左去個韓國某魔術師(唔開名啦)
個魔術師瘋狂追條女 係咁俾job條女
兩個人曖曖昧昧好識玩
條女都拍到個好碼頭 不知幾享受係韓國做泡菜妹
重點係 walter kwan身邊既男仔fd (原本係同鄭金玲屬common fd)都同佢抹哂面
大家知咩事啦
哇哇哇 估唔到佢咁衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞