Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
佢代購個ig係咩
一定要推
韓國良心代購

黎緊又有新野出 好期待
佢都有做微整型,一做就已經好反感,呢啲廣告錢,臨老就知慘。
可能係細執無變得太勁
加上我差唔多十年無見佢
覺得整完都係咁上下

其實作為同學
佢一開始start up
初初幾條片我都有睇嘅
佢份人又無咩點叫做支持friend
雖然唔係話真係好熟

但佢拍Youtube school條片
加上我自己好憎Clickbait
所以一直都無睇佢啲片
其實我唔係好明點解mira喺香港好似唔算話好出名 (我身邊啲朋友大部分都唔知佢係乜水) 但佢啲views分分鐘仲多過啲比佢更出名嘅youtubers?
佢同班youtuber school d人好似好識用好多方法去刷views
佢啲片女性向
啲後生o靚妹應該識
同埋佢成日同其他YouTube 合作拍片
可能會多啲人識
不過唔知佢有冇刷views
我都睇過佢一排,後尾unsubscribe咗

仲有另一個叫海恩奶油好似同 mira幾 friend
港女黎,去咗台灣讀書
成日用國語拍片
睇睇下覺得佢越黎越煩膠冇再睇

利申:藍絲

唔覺佢地fd 似係pat cream痴埋去多啲
好似當mira係明星咁
Mira就hea so佢
同佢拍下片 多啲人識自己
都係個句 互惠互利為錢啫
到時咪變成[youtube-009] 本物中出しファン感謝祭香港之綜援女孩 超人氣youtube美少女「金鈴」的影迷感謝祭開始了!讓大量集結而來的真正素人盡情中出!影迷的濃稠精液高達29發!要中出也沒問題喔!!
但我相信女神一定唔會變成咁 大家真係唔好推

有無人打去問價
lingling 唔 del comment 真係少有
哇呢條女原來叫雪姨
當年係巴士roadshow見到係到諗點解會有啲咁樣衰又老嘅主持
樣衰到我見親佢係部電視就唔會望
lm
人地當年叫白雪雪
cute好多
同暗星同一個路線 又係懶係真性情個種咁 見到就覺得嘈
雪雪好似果個大波av女優蓮實克蕾雅

成日覺得佢個樣好怪 好似av女優,有時又覺得好似男人
佢個嘴勁大
所以roadshow咪要執曪
太好啦 大家都忘記左講金鈴係臭雞啦 鈴鈴東山再起就係今日,就係今日阿

班死忠金粉真係好搞笑
點解可以盲撐到咁
果然咩人 就有咩粉絲
你好似係佢嘅大學同學
大學圈子咁細驚唔驚佢認得你
支持金鈴唔係臭雞
唔會細
佢參加好多活動架
弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞