Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
未架屌 啲腥香港人好難搞
呀巢係未有錢仔 4萬月租條video 係未佢間屋
真係黑歷史
咁佢是咪同Mira一樣有去報讀定只係幫手賣吓廣告?乜身份先?
其實Youtube有無授權㗎?!
所以我對開班個馬拉仔好反感,
條友一條片都無睇過
呀巢都幾靚仔
廣告唔係問題 佢又hardsell又唔利申
好似上面reebok咁 啲廣告又拍得廢 你要靠哩行搵食你都拍好啲啊
少少事ig扮受害者 佢啲fans湧去mao條片留言
又唔見嗰陣任天堂扮害者叫啲fans去公審佢
自己細個盗版抄襲賣翻版就幫自己搵藉口話係週邊都 以前就話年少無知 事隔8年大學都grad啦 都依加都唔覺得自己有錯
係黑歷史
點會有讀 係fd啦應該,2個都係馬拉仔
不過ryu直頭冇係留言到出過聲,比人屌就算
有份教
咁即係Mira同Mao都係有份教個D?!

其實Youtube有沒有授權佢地開班教人架?!

硬係覺得好似個種比皮幾兩皮野上去一齊喊餐飽個D人生課程班既感覺!
而家個樣變到咁
會不會俾另外條馬拉仔水咗佢入局架?!
睇佢個陣個樣仲on99咁

不過唔落搭可能無咁快可以娶老婆
果然catgirl先喺YouTube界嘅清泉
我係Mao 同Mira既Channel都有見佢地特別拍一條片去介紹個course 心諗都on9呢D都有course咪同D乜人生課程一樣?!
不過Ryu就無留意有一條專講呢個course既片,
有提過下既就有睇過
https://youtu.be/JJCES7dQxa4
真係黑歷史
咁佢是咪同Mira一樣有去報讀定只係幫手賣吓廣告?乜身份先?
其實Youtube有無授權㗎?!
所以我對開班個馬拉仔好反感,
條友一條片都無睇過
係黑歷史
點會有讀 係fd啦應該,2個都係馬拉仔
不過ryu直頭冇係留言到出過聲,比人屌就算

對ryu有少許反感
係人都知日本好重視小朋友 未經家長準許係唔可以影佢地 even大人都唔鐘意無啦啦俾人影
但佢有條影片 係全程喺屋企偷拍樓下班小朋友
啲人留言叫佢至少都打格仔
佢完全無回應過
會唔會推到好似當年大佬b咁收皮?
知道佢有份宣傳個垃圾學校就即刻取消左訂閱
上網睇間學校嘅資料同層壓式推銷無分別
終於有人講呢條女
點解你地一路講D KOL幾ON9幾乞人憎
但另一邊又係咁睇人地D片?

隨口都講到人地拍過咩片,邊個同邊個咩關係
佢地有呢一日咪就係有你呢班傻撚觀眾囉
你地同班師奶睇TVB一樣,又要屌又要睇
班KOL咪賺撚到笑囉
希望會
首先推到佢認錯
佢廣告味濃之後已經冇睇過
以前都係睇下walter kwan
另外哩班所謂嘅kol最大收入來源應該係啲廣告同pr sent嘅野
哩層我都唔知啲pr個腦裝乜 係人都合作同送禮物
連之前公審男朋友唔叫醒佢嗰個港女都有
咁多ON9仔睇,你係班PR都比錢佢地洗啦
你地睇完就算把口係到屌,但係佢地SELL件PRODUCT都入哂你地腦,有咩所謂

次次上youtube見到佢地d片都禁not interested
而且睇佢地D片就知道曬佢地所有野?
上面個留言都on99
無人開post都無人出黎爆佢同WK D野啦!
乜都同TVB一樣,個世界淨係得TVB
咁樣應該係倒自己米 見佢地用到咁仲邊有人去買
Btw點解佢地會有fans 啲人個腦究竟諗咩 見到佢賣老翻 抄野唔認仲可以繼續"support you"
咁你咪一樣上youtube
睇下佢D片就清楚曬佢為人?!
都係憑感覺啫,我見Mira都立即not interest

班PR就明係on9交數咁交啫,
由blogger個年代已經係咁hea啦!
請問你第一句係咩意思
你係咪on9
無計,喜好既野其實同明星一樣
我夠覺得比比鳥同吳弱雞
不過一定有人覺得佢地好正一見到就濕曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞