Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
應該有方法extend
一陣人地會話係週邊影片
佢地成日番香港 冇問題架應該
當旅行姐 次次留三個月再番黎都得啦 佢地賺咁多
佢好似有公司請 有工作簽證
不過冇都好 出一出境 去轉日本返韓國都得啦
韓國wh冇得續
靚? 邊忽靚呀 睇過
Alan笑而不語
佢appeal先入返咋
原先派去LU
金ling一樣啦開頭又話Working Holiday
但根本無任何正職工作係當地
而且過咗咁耐應該乜visa都過啦,
個面D visa真係好鬆好奇怪

相比之下記得睇Ryu及Alan 講日本的working visa真的嚴很多

成日去咁多間邊個韓星專用既髮型屋又點
就算你哂幾多錢係咁整你個系頭
整完出黎都唔會似韓星
姐係著起龍袍都唔似太子
你呢啲大陸西女人永遠都上唔到大枱
仲要用啲韓國明星做title呃人入黎睇賺點擊
成日淨係識借人個名上位
一係就靠痴 菠蘿ling
原來連登咁多人鍾意liz架
頂唔順佢土生土長(應該係掛無乜留意佢)廣東話好重口音 成個譚仔呀姐咁
內容就唔批評喇
覺得佢只係sue chang2.0
無話唔鍾意嘅 但又無覺得好似前面講到咁好
聽朋友講 要逗留韓國 最長三個月要出一次境 去咩國家都得 之後再入境。。。
依條女對死魚眼真係好柒 仲要冇波冇蘿冇腳 到底吸引人既位係邊到
係 唔少人都係拎travel visa 每3個月出一出境再返韓國 去邊都得唔一定要返香港 咁就又可以繼續留響韓國 佢地呢啲唔係腳踏實地打份工嘅人,根本唔需要working visa

成日去咁多間邊個韓星專用既髮型屋又點
就算你哂幾多錢係咁整你個系頭
整完出黎都唔會似韓星
姐係著起龍袍都唔似太子
你呢啲大陸西女人永遠都上唔到大枱
仲要用啲韓國明星做title呃人入黎睇賺點擊
成日淨係識借人個名上位
一係就靠痴 菠蘿ling

同班仔去滑雪個條片都係用明星做title
但其實係條韓仔呃尻佢話李敏鎬係隔離
然後佢用撞到明星黎做title
自從識左魔術師之後 條條片啲妝都勁濃 以前都唔係
岩呀 成日扮到香港人代表咁
佢地冇fol對方ig咁搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞