Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
就黎推爆

下個POST 第一頁
整合晒D資料一定好撚精彩

大陸狗真係無個好人 只係識拎著數
細個就呃老綜 而家就稅都唔洗交 仲可以繼續報無收入
老母可以繼續咬老綜 朝朝落天水圍茶樓飲早茶

下午又可以落大家樂HI TEA
爽呀~~~~
其實佢而家咁樣係咪叫合法避稅

呢個年頭做正行真係慘 老老實實要交稅 比政府夾鳩你
撈偏門 搵到食又可以唔洗交稅 又可以拎福利
分左手? why
佢嫌水哥唔爭氣無出色唔長進就飛咗人哋
佢有冇片講分手?
btw,之前睇佢條仔都好似唔係幾鍾意拍片咁。
呢d港女youtuber,溝到都應該好難頂
見金鈴like哂walter kwan所有ig po,重以為未分手
其實有睇開佢
但佢分左手後d 片真係無咁好睇
跟住又買車又搬屋又話開公司又賣廣告
好似出片炫富咁 內容都無以前咁生活化無咁貼地
同埋佢講野都幾唔幽默 令d 片好悶咁
分左手? why
佢嫌水哥唔爭氣無出色唔長進就飛咗人哋
佢有冇片講分手?
btw,之前睇佢條仔都好似唔係幾鍾意拍片咁。
呢d港女youtuber,溝到都應該好難頂

就係冇明講 就算人地問佢都避開唔正面答 得佢啲fans係度護航話私人事唔需要攤出黎講
pish
咁多人鍾意呢對CP 點會公開話散左倒自己米
有無人搵得返以前星期x檔案條片?
完全係
佢都係一味唔回應
但就同好似好曖昧咁
明眼人都知咩事

不過係佢岩岩開始多人問係咪分左手果陣
我見D係話因為佢有次做Live 同佢一齊做拍檔既男仔好Close
之後就分左手
仲去足一個月添 有米到
不過中學時期已經去過美國啦
個時鄭金鈴問佢老母拎七千幾蚊去既
仲俾人質疑點解話賣帽想減輕呀媽負擔
又要屋企 政府俾錢去美國

點解金玲會like呢句comment?
冇睇開佢嘅片
睇黎新移民有mon po 前排個條食18禁薯片唔見左 我記得下面好多人係下面cm話個魔術師一家係鍾意佢
Hello呃綜援賣老翻帽嘅偽韓大陸妹鄭金鈴
睇黎新移民有mon po 前排個條食18禁薯片唔見左 我記得下面好多人係下面cm話個魔術師一定係鍾意佢
Hello呃綜援賣老翻帽嘅偽韓大陸妹鄭金鈴

點解金玲會like呢句comment?
冇睇開佢嘅片

其實佢係咪睇咗就like 唔理內容係咩
咁on9
條友搵錢黎講真係好勁
睇返佢D經歷
15歲就已經咁識搵錢
我15歲重on99咁打緊機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞