Youtuber鄭金鈴係咪新移民既表表者

1001 回覆
2310 Like 71 Dislike
Jenifer fafa都好像有讀
所以Mao我仲ok
不過Mira同馬拉佬就不了
抄可以算
絕對不可以忍

我見金鈴有like 個留言,意為無事
但係見到你哋咁講
我一睇W 個IG 的確無晒合照
樓上巴打話GP 有好多料爆
跪求貼上來
Ryuuu 同條馬拉仔拍個條video 勁多負評😂
呀巢係咪都係兵既其中一人
有佢條片都幾好笑
最on9係 佢近期每一條片comment 8成都係問佢係咪分手 同埋同魔術師既關係
佢口口聲聲話同魔術師係純粹兄妹關係 但唔知佢有心定無意 條條片都拍到勁曖昧 同魔術師勁多身體接觸 明知啲人已經估佢地拍拖 佢都可以唔正式澄清 一路同魔術師拍咁多片 淨係識reply人地comment話唔係拍拖 大佬有幾多人會逐個comment睇你覆咩
Ryu都有份?!
出奇呀
Ryu TV好似好少提到個course喎?!
又係出片大於一切
都係,廣告都算 始終youtuber都要開飯,
不過同個乜Q雪姨一齊賣野真係頂唔順
Hardsell到
Maomao煩撚到仆街, 成日係人地個頻道到R出鏡
有呀,不過年幾前
佢同呀巢係咪有路,睇住佢地識咗無耐成日夜麻麻上呀巢屋企飲酒睇劇
btw walter kwan希望你快啲揾到個好女仔
明知多人想睇walter kwan
散左咁耐 片又唔del
攞明知有ex啲片多view
仲要係近期條片消費個ex幫佢賺人氣
另一方面就同啲韓仔搞哂曖昧放上youtube
有錢收仲有得姣仔
寓工作於娛樂
我係Mao 同Mira既Channel都有見佢地特別拍一條片去介紹個course 心諗都on9呢D都有course咪同D乜人生課程一樣?!
不過Ryu就無留意有一條專講呢個course既片,
有提過下既就有睇過
啲留言屌到ryu仆街
冇留意 開鋪賣咩 網店定點
知不知係幾時散?
有無進一步料?
有冇link?
Ryu and yuma果個ryu ?
又可以收一個youtuber皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞