『薪火post』BNO 續期資訊(15) 謝絕伸手黨

1001 回覆
33 Like 3 Dislike
佢其實本身 keep 住深藍都冇問題架
酒紅色只係 EU 建議
睇晒懶人包
睇嚟要去完黎緊個旅行先可以申請BNO
簽發日期係01年 05年過期要當第一次咁重新申請
即係一定要麻煩個同事幫我副簽
btw拎住本BNO旅行好似無咁易比外國人當係支那豬歧視 禮貌都好啲 好似係
到底EU同紅色有咩關係 明明旗呀乜乜乜都係藍色
續啊
咪撚講笑
我特衰差唔多甩9晒個封面
真係要講嘅最多係個人資料頁塊膠硬淨過BNO, 其他部分都
上本英國passport個人資料頁都係硬膠頁, 啱啱renew左覺得新版個人資料頁好易爛
真心 有啲機係好似信用卡咁左拉去右
我每次見啲io勁快咁拉都諗會唔會俾佢拉爛
特衰個封面係咪要印埋
太黑好難印
睇一次頭post 再問
講左唔用膠頁係提升security 唔可以成頁拆出黎
好多人呢度唔知上個版本personal data page都係膠頁 膠頁係十年前既科技
最近有冇本土續成功例子?大約整咗幾耐呀?
同埋有冇人知本土續first adult係咪冇得fast track?
本BNO 用咗三年個封面有少少甩漆
Have a look at the link below -

https://www.gov.uk/get-a-passport-urgently/cost

It appears that you can only use the 1 week fast track service.

I would suggest you to book an appointment ASAP as passport fees for British passports applications within the UK are going up on the 27 March 2018.
係咪清倉果批貨
年年去幾次旅行仲係好新

小心咁用
我甩到無9晒成個封面

1月22號寄出
今日收到了
再次多謝寫doc嘅巴打
佢地食野愈來愈污糟
我都係22號寄 仲係處理緊
me too
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞