[航空]連登飛機膠怒屌APU菊花專區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
「......但開闢第二跑道不但經費龐大,而且使用第二跑道起降也有跑道兩頭又面臨山脈造成起降困難的問題......」
冇撚用
冇得救
logic rip
南亞機個理論真係 goodest logic
班友本身要去台北,但你就要佢land 台南
正宗9唔搭8
條友假膠啦
佢最尾講到話要滅蚊避免登革熱就擺明假膠啦
有錢到一個點
其實恆春航空站地理好適合去南台灣
高雄屏東墾丁都係兩粒鐘內
不過係側風問題嚴重 而家連唯一既b7都唔撚飛
如果真係飛351 就仆街
每日多一板位
好 cute

好靚
巴西
BTW用JET做訓練有D大財小用FEEL
其實墾丁都收緊皮,清下草做下音樂節算啦,一係轉做賽車場
暑假去過 個環境真係幾好
呢兩部係咩嚟

選擇困難症,求巴打們幫忙,去東京坐ANA定JAL好d?(econ)
主要比較舒適同食物
另外坐JAL係咪儲唔到Asia Miles?
JAL最平個幾隻FARE CLASS都無AM儲. 肯俾錢買貴飛一樣儲到.

舒服同食應該JAL好D, 但ANA有多2班RED EYE揀. JL735/JL736 就時間同機形都好過ANA堆767.
未坐過767,787,ANA可以一次滿足哂,但JAL時間就靚到仆街
整體嚟計 應該普遍都會揀JAL
ANA啲舊機真係坐到好唔開心
時間最有效運用一定係NH822/NH821, 仲要係飛HND. 不過一般人就JL735/J&736, 蝕半日但唔使捱RED EYE. 同埋JL B787用 2-3-2, ANA 係3-3-3, 點都係JL舒服D.
而家啲台仔屌墾丁啲商家成日水人
台仔話同價去沖繩好過
之前比國泰擺係澳洲幫d機師草鐘
後尾覺得好唔efficient
依家應該冇左
就算之前仲係度都冇乜點用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞