[航空]連登飛機膠怒屌APU菊花專區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
不過台灣佬真係抵俾人恰
直頭無牙老虎都唔係
無牙老貓一隻

有心抗議既就搵兩架戰機驅趕
話哂都算係台灣防空識別區
其實中停時要唔要所有乘客落機係唔係睇中停國家ge規定?
而家支那就係想你用軍機趕民航機, 擺明挑釁找理由出手.

無牙老虎係一件事, 但要惡到好似美俄咁乜都出軍機壓民航機都無人敢嘈, 又係另一件事.
上面呢個價應該係經攜程買
JAL自己開3000頭4000內 好似係
等睇答案
有冇人試過長途機中途要落地加油?例如阿拉斯加
要等幾耐?個機場係點?
日本LCC 俾UO HX打到縮班,點睇
對已經做到冇行李的人會坐UO,E個時間當然二千有找先考慮UO
CX未計稅三千有找,但飛五個鐘收三千仲偏貴lor
我都想知,上次係TPE 中停要落哂,但琴日係YVR就唔勢,兩次都係坐因航
以前搭CX去YVR,嗰班繼續去JFK,我記得全部人都要落機喎
係咪做埋清關咋?
ET673中停唔使落機
不過喺bridge要check passport+boarding pass

TR飛星加坡梗係等佢包埋稅700先落手
好似只係喺候機室等
我JFK 返,佢話落都唔勢落,係機等就得
其實中停時要唔要所有乘客落機係唔係睇中停國家ge規定?
等睇答案
有冇人試過長途機中途要落地加油?例如阿拉斯加
要等幾耐?個機場係點?
我都想知,上次係TPE 中停要落哂,但琴日係YVR就唔勢,兩次都係坐因航
ET673中停唔使落機
不過喺bridge要check passport+boarding pass

TR飛星加坡梗係等佢包埋稅700先落手

ET仲有黑警係橋問你, 驚有人無証偷落機.
我覺得支那又未必係想台灣用軍機趕再搵藉口
擺明就係睇死你咩都唔敢做再不斷做呢啲小動作等你退一寸佢就進一尺
我去過,一出嚟就有隻好大嘅北極熊標本
係local regulation
A320系列真係廉航恩物
btw我坐去機場嗰程巴士都舒服過佢
呢隻ACF 用嚟打757個市場
重可以飛過大海去美國
from/to歐洲就得
asia就停硬Anchorage

不過雲尼拿應該有興趣
A321跨大西洋
人地拎嚟飛大西洋線
亞洲冇乜邊條線用得著
有Aux tank
唔驚喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞