[航空]連登飛機膠怒屌APU菊花專區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
重有ET
外星人隻787好殘

上次老虎隻divert機好靚
et d 788 有d係最早期無人要嗰批超重短j 788
短成差唔多2000km
應該係 lcc breakeven lf 低過傳統公司好多
operating cost 講緊低傳統公司三至四成
OY-CRG嘅翻版?
遂件搬
以前做過HAS 福州D 機, 成個艙都係貨
一般做30分鐘既機, 呢D 機要做成粒鐘
嘩屌,拍電影咩
今朝坐因航

返香港要坐777-200
有人報夢話HNL好似會係3月BYE BYE
772用long haul config咪算幾好 最少好過773

之前去台灣去程350回程舊config 333 仲用緊fixed shell 一啖砂糖一啖屎
772 個mon 係點? 773 ER 隻mon 仲幾好

773 隻mon 真係唔惦
773個 Studio CX 好似另一隻system 嚟
其實y 個 fixed shell 係套IFE 差姐
上星期坐CX451 成田返幾好坐, 包到條腰幾舒服
772經濟位同𠵱張一樣
有無人鍾意𠵱張凳多過A350嗰張
今朝坐因航

返香港要坐777-200
772用long haul config咪算幾好 最少好過773

之前去台灣去程350回程舊config 333 仲用緊fixed shell 一啖砂糖一啖屎
772 個mon 係點? 773 ER 隻mon 仲幾好

773 隻mon 真係唔惦
772經濟位同𠵱張一樣
有無人鍾意𠵱張凳多過A350嗰張

772 未翻新個時就舊

翻新完(以Y計)最好坐係佢 最重要係第一部777

A350個張窄啲又冇咁舒服
而家啲新Y凳都改窄晒
新不如舊
https://www.instagram.com/p/Bd6wdNtnT-Y/

當初講得出話要喺市中心重建啟德班人真係好勁
當年政府考慮興建新機場嗰陣
應該有個選項係擴建啟德
唔知邊度搵到詳細資料?
廉航好靠ancillary
始終賣位無yield 咁滯
因此要賣好多先回本
少坐機,返新左都唔知
Jl736係咪轉番788舊機啦
其實用咩app可以搵到佢用咩機飛
到3月尾為止都會係用新位789
睇flightradar24囉,除左JA821J-JA835J 嘅788係舊位,其他787都係新位
岩岩book左12月既jl736
希望佢到時又有期間限定789
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞