[航空]連登飛機膠怒屌APU菊花專區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
我最驚喜係坐virgin australia e190
明明係lcc, 個位又闊又有野飲又有手機inflight entertainment
吉野家都有
通常我會叫差過pey嘅j 做假j 好似因航regional J咁
因航 regional J 好過 因航 PEY la
Virgin Australia 係撚LCC
Hi
個位都睇得出有好耐歷史
都底呢間Air Japan會唔會翻新下
3月開始有787
通常日本出發長途機第二餐都係呢啲special menu
http://sp.jal.co.jp/newsky/kitchen_gallery/air_series.html
之前出過吉野家,mos burger,今期有soup stock tokyo有磨菇湯飲
上年都好似有
大阪JAL 肯開定價合理一定回本
同埋啲伙食好過因航,又平過因航多多聲(最緊要易upgrade)
買最平嘅Y都冇得upgrade 曬氣
但係上佢個網
6月都仲係763
佢係咪指Air Japan3月開始有787
不過唔飛香港咋
等到佛誕都唔換機
坐舊J我寧願坐PEY
咪就係囉
噢係,我淨係知佢哋3月開始有787因爲個招聘廣告係咁寫,幾時轉晒真係無人知
追完POST見到上面話咩亂用台海路線

即係因龍點樣飛 有D睇唔明
簡單講
台灣海峽上面畫咗條中線
一半比支那管另一半比台灣管
而家支那就私自喺非常靠近中線嘅位置set 咗條新航道叫M503
所以台灣就出嚟叫春話支那挑釁etc
FYI

本來傾好咗淨係開南下 點知前幾日話開埋北上
所以話
AA個systemwide upgrade 咩class都用得,買左飛打個電話就即刻confirm upgrade
線路明白哂

但因龍咁樣飛原因係政治因素 定純粹可以慳油慳時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞