[航空]連登飛機膠怒屌APU菊花專區

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
上海航空都唔用
其實揀用咩航道係點決定

我以為甜品黎
食完d野再打開竟然係舊飯
wind
AIP
approval from CAD(similar name in other countries)
其實IFE成本係咪唔貴呢?
啲芒越來越大,節目同功能越來越多,由以前得幾條頻道到而家可以點播節目,而家好多機仲有埋wifi
但座位就越來越窄,飛機餐越來越難食,份量越來越少
我唔洗咁多娛樂,你可唔可以換番張闊啲嘅凳畀我
當你呢句入到航空公司耳中會淨係聽到
有乘客指出唔駛咁多娛樂 如果轉用wifi IFE可以慳到幾多幾多磅
原來business class仲有以下呢種新座位排列
係united
個排列好似個「介」字
感覺都唔錯
中間整到情侶位
因龍唔用就日日delay十幾個鐘 比你都唔肯啦 反正台灣又係無牙老虎
台灣禁因系我驚台灣死先
都唔新喇 好似係卡啦位嘅始祖
o rly?
不過我始終喜歡因航嗰種反骨位
出入位置寬闊 感覺又公平啲
有冇巴打坐過俄製客機?
可唔可以分享下有咩特色?
唯一唔好處係通常班機delay其他航空公司嘅lounge唔會有announcement
剩係飯冇餡?
未坐過因航 long haul j product
試下因龍頭等
有冇人買過因航 vantage pass
反魚骨睇落都覺得好過其他好多
利申未坐過
見到唔覆咪得
想知因龍F貴定因航J貴
Let's say大家都係差唔多距離
無架
一舊飯
我表達得唔好,789有分sky wider同普通座位,sky wider只飛歐美
應該係因龍F貴D啦, 話晒都頭等服務
AA 77W 啲J 同因航J 一樣
哦,應該788先有分,789全部都係sky wider
歐美嘅話YVR, SAN 都係用普通位788,但係飛香港同中國都有唔少線用sky wider
[img]www.jal.co.jp/aircraft/787/img/seatmap_02.gif[/img]
788 sky wider 果款機Y得11行88個位 所以Y class demand高嘅話可能都要焗住用普通位788飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞