[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
原來eral 55 對腳係車白線架? 幾特別喎。
Benny’s store 改短左少少
對呢隻面料幾有愛,
睇中左桃太件刺子背心
moonstar香港有冇得入?
有無相?
我都不知
我係岡山買
幾好J 喎
想買對圓頭boot有無介紹? 5000內

非廣告,2條邊條好 pure blue japan就巴打推薦過,但無袋花 pherrow's 就好似無咩點提過
去試過穿上身就知買邊條
(如果價錢不是問題)
Pherrow’s 都唔錯架,我幾鍾意佢出既野。
hahaha 如果袋花係隻牛我真係接受唔到。

我自己係幾鍾意PBJ d 染色,同兒島血統。
Pherrow’s 都不錯,但如果買褲我又從來唔會考慮佢,反而tee, shirt, jacket, 帽,袋等等我就有幾多嘅。
條Sashiki pants要幾錢 好靚
利申 新手岩岩先開始接觸
唔係太記得,應該係around 1800
Thx 巴打
巴打嚟對咩鞋?
似red wing 2996
巴打,bedale 係barbour 其中一件褸嘅名,係中身,pat pat 無袋。 如果巴打著36係just fit 得三個可能,1. 係巴打好高大,2. 係巴打試嘅係日版 3. 係barbour international 條line . 日版同international 嘅sizing 係fit asian。 英版bedale 36 係超大件,除非大肥佬or 六尺大隻仔。

係香港因為熱,著barbour, 都係單著多。 但其實本身佢design 係for overcoat.

仲有,大部分barbour 都唔應該over 2K .... 香港舖食水好深。

想買就係selfridges online 買啦。

去tst 本身諗住試下,點知著完上身,忍唔到買左。 日版 beautfort(不過真係食水好深)
巴大應該幾高大
hahaha.... 正啦 嚟幾日凍啦,可以著。
人生第一對boot
我覺得衫身好長,我人矮顯得仲矮左
Beautfort 的確唔係好啱asian 著,除非有5’11” up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞