[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
梅田有LVC, Samurai, Barbour
梅田仲有Warehouse, Nigel Cabourn

堀江有豬,桃太郞。

基本上大brand 都有。
workware is good

利申 員工
爆料啦
樓主有冇good on sweat shirt 圖分享下?我另外見到Hinoya 有出自己品牌sweat shirt 唔知質素如何
巴打 想問下你件 Taylor stitch 110 denim Jacket有冇white oak既tag?
Good-on

無架。
噢 好彩 以為我件有問題 因為我見jeans係有
車工 Taylor stitch真係有待改善
有無巴打有real McCoy’s n-1 navy係咪細件d?
175 65kg瘦係咪都係38?thanks
巴打果件有問題?
唔算太靚d車線 比起桃太郎 豬仔 不過detail同其他 都好滿意 如果有埋white oak個tag就 完美
hahaha 都係,不過我好鍾意背隻條邊。
樓主香港邊到有得試,另外係邊買?
美國野手工一向都無得同日本比既

重諗緊買唔買
買件都唔錯
買黎記念下白橡廠
睇唔睇二手?

表參道X 明治通 有間Kenji 係地庫。 幾大,可以睇下。

原宿就Barbour, Filson, 豬,momotaro, 咩都有。
原宿咩都有

大板係咪會無咁多野睇?
考慮緊去唔去
又唔係,只係好多,同好L多嘅分別。

剩係聽過美國村,仲有咩地方岩行?
梅田有LVC, Samurai, Barbour
梅田仲有Warehouse, Nigel Cabourn

堀江有豬,桃太郞。

基本上大brand 都有。

謝謝巴打
員工 點解D料咁差
40會穩陣d
個人意見
詳細圖分享吓條TS cone mills standard slim jeans
14.25oz布

一樣厚嘅皮牌

銅鈕,地圖布

而家呢塊布牌夠紀念性

made in USA

唯一挑剔係冇布邊, 不過$600多D,係值嘅

我嗰件都冇,放心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞