[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
開苞
我已經俾各位師兄毒到了
下星期去大阪應該會大出血
想請問除左美國村之外
梅田有冇推薦行嘅舖頭?
軍啱唔啱 堀江南面有Mash
D網係樂天?
D網應該都搶左 take5 唔少生意
巴打幫我買條pherrows😂
覺得vip價都ok既 但係非VIP價就mark得太高 感覺要做轉水魚先有合理價錢
又真係vip價先合理
梅田無乜架喎,都係堀江,南船場果邊多d
Namba park有hinoya
好認同,所以寧願係d 網買,特定條件下可以free exchange policy 幾好,唔洗驚買錯size
仲要成日有 promotion code
用集運咪40蚊囉 運費 點會同 未折一樣
有無人有樂天promotion code
其實我覺得係邊度買,買幾錢無乜所謂,自己選擇啦。 方便,可以試身,即買即著都有好處,有時又唔洗要最平!

我就幾常買take 5, raruten 一半一半啦。
想問下巴打買taylor stitch/tellason 個D 計埋運費唔會仲貴過買日牌個d咩?
今日單件n1夠唔夠暖?
有約$2xx 運費
夠呀
Momotaro MJ2103 38碼
其實件褸好似買大左少少
係咪用熱水浸下會縮

粒紅銅鏤靚到J出血

另外扣褸位啲毛會唔會剪 成件褸都好似好多毛咁

Japan Blue JB6104Z
買牛仔褲未試過唔洗改
如果買啱碼
依條又買大左一碼
又係咪熱水縮到

後袋塊布其實係咪手巾嚟

另外其實巴打們平日上身著乜
成日都好似淨講褸
如果唔想著恤衫
利申米七未夠矮撚 太佬carry唔到 仲細
褲同褸都好 如果係unwashed最好浸一次水退左獎先 會縮水架
縮哂先著會好d
taylor stitch 褲加牛仔褸收us$32唔算貴啦
不過customer service就覆得好慢.
話說落單時credit card資料入錯咗, payment pending 咗一日都未過數,為以買唔到,再買過,叫cs cancel舊單,1日後先覆話過咗數寄埋, 咁cancel新單啦, 2日後又話寄咗,激死

原價放有冇巴打有興趣?
110year denim jacket (sz 40)
Cone mills standard slim cut jeans (sz 32)
110 year denim jacket 放幾錢
flannel shirt + N1 夠暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞